1
Atletika
Angelina Topić

BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 27: Angelina Topic of Serbia reacts after failing to clear the bar during the Women's High Jump Final on Day 9 of the World Athletics Championships Budapest 23 at National Athletics Center on August 27 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

KOLIKO EMOCIJA U JEDNOJ REČENICI: Angelina Topić postala svetski šampion, a Dragutin raznežio sve svojom objavom! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 01.09.24 u 12:37

Čudesno dete!

Angelina Topić je postala svetska prvakinja u skoku uvis nakon zapanjujućeg nastupa na Svetskom prvenstvu za juniore u Limi.

Ovaj izuzetni uspeh odjeknuo je, a njen otac i trener, Dragutin Topić, podelio je emotivnu poruku na društvenim mrežama.

Topić je na društvenim mrežama napisao:

Nosio te ćalac na ramenima… I danas je. Do pobedničkog postolja. Ne znam šta da napišem, šta da izgovorim, osim Bogu hvala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


Podsećamo, nakon povrede na OI u Parizu, Topić je dao obećanje svojoj ćerki.

Nosio te „ćalac“ kao malu na ramenima do vrtića i škole, to si obožavala, čini mi se da ti ništa veću radost nije pružalo od toga. I sinoć te ćalac uneo u naš stan uz stepenice na drugi sprat, onako laganu kao pero, i opet uz osmeh, za to tate i služe. Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima, nećeš na to dugo čekati. Volim te – napisao je Topić tada.

 

 

17
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter