0
Domaći fudbal

Jovan Mijatovic (C) celebrates after scoring a goal with Lazar Nikolic, Aleksandar Dragovic, Inbeom Hwang and Aleksandar Katai during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Mladost Lucani at stadium Rajko Mitic (Marakana) on December 09, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KO ĆE DOĆI NA MESTO HVANGA? Zvezda zagrizla za veznjaka koji igra za rivala crveno-belih u Ligi šampiona!

Objavljeno: 01.09.24 u 15:40

Meite je defanzivni vezni koji ima sposobnost osvajanja lopte i dobru izdržljivost, dok je Hvang igrač koji je aktivan od šesnaesterca do šesnaesterca!

Reprezentativac Južne Koreje, Hvang In-Beom, odlučio je da napusti Crvenu zvezdu nakon što je klub osigurao mesto u Ligi šampiona. Sada se tim iz Ljutice Bogdana suočava s izazovom pronalaska adekvatne zamene za ovog vezistu.

Prema  saznanjima Telegrafa, jedan od kandidata za ovu poziciju je Sualio Meite iz Benfike. Iako se razgovara i sa Radetom Krunićem, postoji značajan problem zbog visoke plate koju Krunić ima u Fenerbahčeu.

Meite, koji je trenutno pod ugovorom s Benfikom do 2026. godine, ima značajno iskustvo iz prethodnih sezona tokom kojih je igrao za različite timove na pozajmicama, uključujući PAOK i Kremoneze.

Francuski vezista, poznat po svojoj izdržljivosti i sposobnosti da igra u sredini terena, imao je zapažene nastupe u prošlosti, uključujući nastupe za Milan, Torino, Monako, Lil, Zulte Varegem i Okser. Njegovo iskustvo iz najjačih evropskih takmičenja i nacionalne reprezentacije Francuske može biti od velike pomoći za Crvenu zvezdu.

 

7
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter