0
Domaći fudbal
Vozdovac v Spartak Mozzart Super League Season 2023/2024

FOTO: STARSPORT

HIT IZJAVA LALATOVIĆA NAKON TREĆE VEZANE POBEDE: Nešto mi govori da ću opet biti najbolji u Srbiji! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.24 u 23:29

Mladost srušila i TSC pod Lalatovićem!

Fudbaleri Mladosti iz Lučana su ostvarili pobedu protiv TSC-a rezultatom 2:1 u meču sedmog kola Superlige Srbje. Samim tim, Nenad Lalatović je zabeležio i treći trijumf od dolaska u klub iz Lučana i ostao na maksimalnom učinku.

TSC je poveo u sedmom minutu kada je Ifet Đakovac postigao gol iz penala. Međutim, Mladost je uspela da preokrene rezultat. Aleksandar Pejović je izjednačio u 29. minutu, takođe iz penala, dok je Jovan Ćirić doneo vođstvo gostima u 41. minutu.

Domaći tim je imao priliku da izjednači u 56. minutu, ali je golman Mladosti, Saša Stamenković, odbranio penal Marku Lazetiću. Jedanaestercu je prethodio prekršaj Dušana Cvetinovića, koji je tom prilikom dobio crveni karton.

Nakon meča Lalatović je imao svoj šou u razgovoru sa reporterkom TV Arena sport.

– Da li tebi ovo nešto govori? Pitaj me slobodno. Pitaj me, šta!

– Šta vam to govori? – pitala ga je reporterka.

– Nešto mi govori da ću opet biti najbolji u Srbiji – nasmejao se Lalatović i nastavio:

@nenad.lalatovic #fyp #fouryou #fouryoupage #fypシ #fypシ゚viral #viral #goviral #balkan #serbia #srbija #srpskifudbal #nenadlalatovic #lalatovic #lalat ♬ original sound – Lalat

Malo se šalim, mnogo sam srećan naravno, puno sam srećan. Ovo mi je prva pobeda protiv TSC-a, izgarali smo, vratili se posle vođstva, imali crveni, dva penala su dosuđena, postigli smo dva pobedonosna gola i nemam šta da kažem osim da čestitam i svojim igračima i treneru TSC-a Joci Damnjanoviću, vidi se da je živnula ekipa od kada je došao – kazao je on.

9
10
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter