0
Domaći fudbal
Radnicki 1923 v Crvena Zvezda Serbian Super Liga 2024 2025

FOTO: STARSPORT

DUDIĆ NAKON MEČA U GORNJEM MILANOVCU: Do crvenog smo se držali, dalje ništa ne bih komentarisao!

Objavljeno: 01.09.24 u 21:24

„Čestitam Zvezdi na pobedi, dok smo igrali 11 na 11, parirali smo defanzivno…“

Fudbaleri Radničkog 1923 ugostili su u Gornjem Milanovcu ekipu Crvene zvezde, a fudbaleri iz glavnog glada Srbije uspeli su uz dosta muka da slave minimalnim rezultatom – 1:0

Možemo slobodno reći da je zanimljivije bilo na tribinama nego na samom terenu. Videli smo jednu tvrdu utakmicu sa malim brojem prilika, gde je gol Mirka Ivanića rešio meč u 85. minutu. Treba napomenuti da je Radnički igrao sa igračem manje od 78. minuta.

Upravo zbog tog kartona je Feđa Dudić pobesneo na sudiju, pa je morao i da napusti teren, a ovo su njegovi utisci nakon meča.

Sigurno vrhunska borba, žao mi je što smo izgubili. Čestitam Zvezdi na pobedi, dok smo igrali 11 na 11, parirali smo defanzivno, imali su inicijativu i posed, ali nisu imali stopostotne prilike. Mi nismo mogli ka napred. Ostali smo bez Aleksića i Vidosavljevića, naša dva najbolja igrača. Defanzivno smo bili dobri, jako smo dobro stali Zvezdi koja je pobedila Bode pre četiri dana – rekao je Dudić i za kraj dodao:

– Do crvenog kartona smo se držali, ali ništa ne bih komentarisao, četsitam Zvezdi – poručio je Dudić za TV Arena sport.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter