0
Evropske lige
barns, totenhem njukasl, pedro poro

FOTO: X/@NUFC

ČELSI NIKAKO DA UĐE U SERIJU: Novi kiks Plavaca na domaćem terenu, Totenhem se nije lepo proveo u Njukaslu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.24 u 16:58

Odigrane su dve od tri utakmice današnjeg programa u Premijer ligi!

Čelsi nije uspeo da osvoji tri boda protiv Kristal Palasa u trećem kolu Premier lige, završivši utakmicu rezultatom 1:1.

Čelsi je poveo u 25. minutu kada je Nikolas Džekson iskoristio odličan pas Kola Palmera i precizno pogodio za 1:0. Plavci su nastavili da dominiraju na terenu i stvaraju prilike, ali nisu uspeli da postignu drugi gol. Uprkos njihovoj premoći, Kristal Palas je kaznio promašaje domaćina. U 54. minutu, Eze je postigao sjajan gol, izjednačivši rezultat na 1:1.

Čelsi je pokušao da se vrati u vođstvo, ali je nedostatak efikasnosti u završnici doveo do toga da su se morali zadovoljiti samo bodom, ostavljajući tim sa samo jednim pobedom u prva tri kola sezone.

Njukasl je uspeo da odbrani domaći teren i savlada Totenhem sa 2:1 u uzbudljivoj utakmici trećeg kola Premier lige.

Domaćini su poveli u 37. minutu kada je Harvi Barns postigao gol, donoseći prednost Njukaslu. Sparsi su pojačali tempo na početku drugog poluvremena, što im se isplatilo kada je Den Burn nesrećno poslao loptu u sopstvenu mrežu, izjednačivši rezultat na 1:1.

Iako je delovalo da će obe ekipe biti zadovoljne remijem, Njukasl je u 78. minutu iskoristio brzu kontru. Džejkob Marfi je povukao loptu kroz sredinu terena i poslao je do Aleksandera Isaka, koji je bio sam ispred gola i mirno zatresao mrežu, osiguravši Njukaslu važna tri boda.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter