1
Evrokupovi
(SP)PORTUGAL LISBON SOCCER PORTUGUESE LEAGUE

FOTO: STARSPORT

U LISABONU NE CVETAJU RUŽE: Benfika uručila otkaz treneru dvadeset dana pred meč sa Zvezdom!

Objavljeno: 31.08.24 u 22:39

Loš start sezone za Benfiku!

Nemački trener Rodžer Šmit više neće voditi fudbalere Benfike, objavio je danas predsednik portugalskog kluba Rui Košta.Bivši fudbaler Milana i Fiorentine, Rui Košta, potvrdio je da je Šmit smenjen zbog loših rezultata na početku nove sezone.

Benfika je u prva četiri kola domaćeg prvenstva uspela da osvoji samo sedam bodova od mogućih 12, a sinoć je jedva izvukla remi protiv Moreirensea, zahvaljujući golu iz penala u 97. minutu.

Rui Košta nije otkrio ko će preuzeti tim, ali je naglasio da će novi trener imati samo jednu utakmicu pre nego što ekipa otputuje u Beograd na duel protiv Crvene zvezde 19. septembra, u prvom kolu Lige šampiona.

1
0
1 Komentara
  1. Ova Ofkica uopste nije losa ni naivna! Mislio sam da ni u kakvoj prilici nisu u stanju tuci sadasnji tim Napretka koji je , barem po meni, pokazao da ima sasvim pristojan tim i igru. ALi, evo, vidimo da je u ovoj SLS sve moguce, svako svakog ,izuzimajuci Cergarku, moze da pobedi! Utoliko pre je remi Mladosti u „rupi“ najvece iznenadjenje prvenstva do sada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter