0
Evropske lige
arsenal brajton

FOTO: X/@premierleague

PRVI KIKS ARSENALA U SEZONI: Imali prednost, a onda je crveni karton promenio tok utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.24 u 15:41

Nisu uspele Tobdžije da dođu do sva tri boda sa desetoricom na terenu.

Fudbaleri Arsenala nisu uspeli da savladaju ekipu Brajtona na domaćem terenu u okviru 3. kola Premijer lige. Ovo je prvi kiks za Tobdžije ove sezone, a meč se završio rezultatom 1:1, uz napomenu da je Arsenal imao igrača manje gotovo čitavo drugo poluvreme. 

Arsenal je prvi došao do vođstva u 38. minutu kada je Bukajo Saka asistirao Havercu. Međutim, samo četiri minuta kasnije, Deklan Rajs je zaradio žuti karton zbog prekršaja, što je kasnije imalo veliki uticaj na tok utakmice.

Na početku drugog poluvremena, Rajs je zaradio i drugi žuti karton zbog odugovlačenja, što je ostavilo Arsenal sa desetoricom na terenu od 49. minuta. Brajton je iskoristio brojčanu prednost i u 58. minutu, preko Pedra, izjednačio rezultat na 1:1.

Iako su obe ekipe imale prilike do kraja meča, rezultat se nije menjao. Arsenal će sigurno žaliti zbog propuštenih šansi i crvenog kartona, dok Brajton može biti zadovoljan osvojenim bodom na teškom gostovanju.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter