0
Evropske lige
nikola milenković

FOTO: X/@NFFC

PREMIJER LIGA: Milenković ceo meč na terenu, Nedeljković ušao kada se lomilo, Everton od 2:0 do 2:3!

Objavljeno: 31.08.24 u 18:21

Najzanimljivije bilo je na „Gudison Parku“

Odigrano je pet utakmica u terminu od 16 časova u okviru 3. kola Premijer lige, a na terenu mogli smo da vidimo dva srpska reprezentativca.

Aston Vila je ostvarila važnu pobedu protiv Lestera rezultatom 2:1.

Vila je povela golom Amadoua Onane u 28. minutu, a prednost je povećao Duran u 64. minutu. Lester je uspeo da smanji rezultat golom Fakunda Buonanotea u 73. minutu, ali nisu uspeli da izjednače. Srpski reprezentativac Kosta Nedeljković ušao je u igru u 80. minutu i pomogao u defanzivi kako bi Vila sačuvala prednost.

Nikola Milenković, drugi srpski reprezentativac u Premijer ligi, odigrao je ceo meč za Notingem Forest u remiju 1:1 protiv Vulverhemptona.

Iako je Notingem poveo već u 10. minutu, Vulverhempton je izjednačio dva minuta kasnije i taj rezultat je ostao do kraja utakmice.

Najuzbudljiviji meč odigran je na „Gudison Parku“, gde je Everton izgubio od Bornmuta rezultatom 3:2.

Everton je vodio sa 2:0 golovima Kina i Kalvert-Luina, ali Bornmut je napravio neverovatan preokret u poslednjim minutima meča. Semenjo je započeo preokret u 87. minutu, Kuk je izjednačio u 92. minutu, a Sinistera je u 96. minutu postigao pobedonosni gol za Bornmut.

U ostalim mečevima, Ipsvič i Fulam su remizirali 1:1, dok je Brentford pobedio Sautempton rezultatom 3:1.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter