3
Evrokupovi
Mitar Mrkela

Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MITAR MRKELA O ZVEZDINOM ŽREBU: „Siguran sam da nijednoj ekipi neće biti lako na Marakani da se izbori za bodove“

Objavljeno: 31.08.24 u 20:22

Može se reći da Zvezda nije prošla loše na žrebu!

Crvena zvezda je u četvrtak saznala svoje protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona, dok su u subotu objavljeni i tačni termini osam predstojećih utakmica koje će crveno-bele očekivati od septembra do kraja januara.

Sportski direktor kluba, Mitar Mrkela, naglasio je da će puna Marakana biti ključno „oružje“ Zvezde u susretima sa najjačim evropskim ekipama.

Želeli smo da se odmeravamo sa najboljima i sada ćemo imati nikad bolju priliku za to. Žrebom je odlučeno da ćemo se sastati sa velikanima fudbalske igre. Igraćemo protiv evropskih prvaka i klubova koji su već godinama u usponu. Naš cilj je da budemo konkurentni, što ćemo verujem i učiniti. Siguran sam da nijednoj ekipi neće biti lako na Marakani da se izbori za bodove, Bode je pravi primer koliku moć poseduje naš stadion kada su tribine ispunjene – izjavio je Mrkela.

Dotakao se i rasporeda utakmica, napominjući da će prva utakmica biti odigrana protiv Benfike u Beogradu – 19. septembra.

Prvi meč nas očekuje protiv Benfike, koja je izuzetno kvalitetna ekipa, želimo da se već na prvoj utakmici predstavimo Evropi na pravi način. Mislim da će to biti izuzetno zanimljiv i neizvestan meč. Igrači i stručni štab imaju dovoljno vremena da se pripreme za tu utakmicu i verujem da ćemo do tada dodatno podići nivo igre. Interesantno je i da nas nakon tog meča očekuju dva vezana gostovanja Interu i Monaku, a zatim i dve utakmice na našem stadionu protiv Barselone i Štutgarta. Dugo nismo igrali sa španskim timom, a sudbina je odredila da Barselonu ugostimo na dan kada smo porazili Liverpul, nadam se da će se istorija ponoviti. Do kraja godine ćemo se sastati i sa Milanom, a zatim odigrati i dve evropske utakmice protiv ekipe PSV i Jang Bojsa u januaru, što je značajna promena u odnosu na prethodne godine. Verujem u naš tim i ono što radimo, kao i da nećemo razočarati navijače koji će ove godine imati priliku da uživaju u fantastičnim utakmicama – zaključio je Mrkela za zvanični sajt kluba.

5
0
3 Komentara
  1. Mnogo ste se vi poneli i zaneli! Nekako po pravilu u zadnjih ovih sedam/osam godina vas ove velike ekipe otresaju kao slinu, a uvek takva ogromna ocekivanja.
    Ali, ne bi mi bilo drago, naravno, da vas trpaju kao cigansko magare po 5-6 komada, bila bi to bas bruka koliko ste sprcali narodnih para. Zato vam je moja poruka da vam je pametnije da malo ohladite, da se stisate a ako ipak ucarite koji bodic -puna shaka brade.

    1
    0
    Odgovori
  2. Samo da u gostima ne igrate ko prvo poluvreme u Norveskoj je onda nigdje vas nema.Bunker ne pije vode i ružan je zagledati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter