3
Košarka

Uros Trifunovic - Partizan vs Cedevita Olimpija, ABA League basketballl, 26.3.2023. Photo: © 2023 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

DA LI JE TREBAO DA DOBIJE JOŠ JEDNU ŠASNU? Uroš Trifunović i zvanično u novom klubu! (FOTO)

Objavljeno: 31.08.24 u 15:59

Konačno smo se dogovorili sa Urošem Trifunovićem, jednim od najznačajnijih talenata srpske košarke“

Nakon šest sezona u Partizanu, Uroš Trifunović menja klub. Doskorašnji košarkaš crno-belih potpisao je za turski klub Tofaš iz Burse.

Ovaj transfer predstavlja njegov prvi seniorski inostrani angažman nakon šest sezona provedenih u Partizanu. Trifunović će raditi pod vođstvom trenera Orhuna Enea u Tofašu, timu koji je prošlu sezonu završio na 11. mestu u turskoj ligi.

U ekipi će se pridružiti igračima poput Trevora Tompsona, Markiza Rida, Džej Džej O’Brajena, Berka Demira, Krisa Bensktona, Aleksa Pereza i Džona Dženkinsa.

Konačno smo se dogovorili sa Urošem Trifunovićem, jednim od najznačajnijih talenata srpske košarke, koji je igrao za Partizan, jedan od timova iz Evrolige. Dobrodošao u porodicu – stoji u poruci turskog tima.

 

5
1
3 Komentara
  1. Ne bi bilo zgoreg da je ostao, dobar je on igrac,ali je malo i malerozan. Nikako da ga mimoidju povrede. Nadam se da ce mu ovo biti novi iskorak u karijeri i trebao bi iskoristiti sansu. Njemu hvala za sve lepe trenutke koje je nama grobarima podario. Srecno Trifke!

    1
    1
    Odgovori
    • Nema od toga nista, samo da zahvali tatici,6 godina čoveče i sada je gori nego što je bio… po meni nepotizam nas ubija,dečko je jak treba da radi u građevini ili nekom rudniku…

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter