0
Domaći fudbal
TSC v Maccabi Tel Aviv: UEFA Europa League Play Offs Second Leg

TSC v Maccabi Tel Aviv: UEFA Europa League Play Offs Second Leg

TSC DAO ŠUT KARTU KLAFURIĆU I EKSPRESNO NAŠAO NOVOG TRENERA: Evo ko će predvoditi srpskog predstavnika u Evropi u nastavku sezone!

Objavljeno: 30.08.24 u 16:47

Klafurić je doživeo pravu bruku u dvomeču sa Makabijem, a ni u domaćem prvenstvu se nikako nije proslavio!

TSC iz Bačke Topole ima novog trenera, Jovan Damjanović je imenovan za naslednika Deana Klafurića. Ova odluka potvrđena je od strane predsednika kluba Janoša Žamberija nakon završetka žreba za grupnu fazu Lige konferencija, koji je održan u prestižnom Grimaldi Forumu u Monte Karlu.

Damjanović preuzima tim u trenutku kada se klub bori da poboljša svoje performanse. Posle neuspešnih kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Makabija, Klafurić je razrešen dužnosti. Takođe, trenutna pozicija TSC-a u Superligi Srbije nije zadovoljavajuća – nakon pet odigranih kola, ekipa se nalazi na desetom mestu sa sedam osvojenih bodova.

Novi trener će imati priliku da vodi TSC u Ligi konferencija, gde će tim imati priliku da se suoči sa protivnicima poput Genta, Astane, Legije, Lugana, Sent Galena i Noe.

7
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter