3
Evrokupovi
Dragan Stojkovic Piksi reprezentacija trening 1.6.2024.

FOTO: STARSPORT

SVI ZNAJU DA DELIJE NEMAJU LEPO MIŠLJENJE O PIKSIJU, ALI: Selektor reprezentacije je gledao meč za ulazak u LŠ i ispozirao pred ovom zastavom! (FOTO)

Objavljeno: 30.08.24 u 16:30

Neki navijači su ga ranije i izbacivali sa stadiona, bilo je vrlo neprijatnih situacija!

Selektor nacionalne fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, nedavno je prisustvovao uzbudljivom revanšu plej-ofa Lige šampiona na stadionu Rajko Mitić, gde je Crvena zvezda igrala protiv Bode Glimta.

Ono što je posebno privuklo pažnju je da je Stojković bio impresioniran izvanrednim učinkom golmana Marka Ilića, koji je briljirao na terenu i ključnim intervencijama pomogao Zvezdi da se domogne elitnog evropskog takmičenja. Ovaj značajan uspeh Zvezde dodatno je ojačao Ilićevu poziciju u selektorskoj listi za nadolazeće mečeve Lige nacija.

Piksi, koji je neizbrisiv deo istorije Crvene zvezde, s obzirom na svoju bogatu igračku i trenersku karijeru, prethodno je bio u središtu kontroverzi sa navijačima Delijama zbog sukoba koji su nastali dok je bio na čelu kluba. Ovaj sukob se posebno izoštrio kada su ga Delije prošli put upozorile uvredljivim transparentom tokom večitog derbija.

Ipak, iznenađujuće je što je FSS nedavno objavio fotografiju sa Marakane na društvenim mrežama, na kojoj se je vidi severna tribina i zastava Delija. Ovaj potez pokazuje da su tenzije između njega i navijača možda počele da jenjavaju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


Piksi je takođe uputio čestitke svim srpskim klubovima koji su ostvarili značajne rezultate u evropskim takmičenjima. On je pohvalio Crvenu zvezdu i njenog trenera Vladana Milojevića za plasman u Ligu šampiona, čestitao TSC-u na ulasku u Ligu konferencija, kao i Borcu iz Banjaluke koji je takođe obezbedio mesto u Ligi konferencija. Stojković je izrazio nadu u uspehe ovih timova u predstojećim evropskim izazovima.

17
3
3 Komentara
  1. Delije nemaju lepo mišljenje o nikome ko ne podržava otvorenu pljačku, kako na terenu tako i van njegu, u korist crvene zvezde.
    drazi su in Terzić, covic I vučić nego recimo piksi i Vidić

    1
    1
    Odgovori
  2. Kiseo izraz lica sve govori..
    Radije bi se slikao pred Jugom JNA ali naterali ga oni koji liže jajca..
    Ili to Ili se ukakio u gaće..

    1
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter