2
Evrokupovi
Partizan v TSC Super League Season 2020/2021

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK TSC-A POSLE ŽREBA ZA LIGU KONFERENCIJA: „Mislim da će nam Aleksandar Stanojević biti najbolji prijatelj u mesecima koji dolaze“ (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.24 u 21:49

TSC dobio par protivnika sa kojim se Partizan skoro susretao!

Predsednik TSC-a, Janoš Žemberi, izneo je svoja očekivanja nakon žreba za Ligu konferencija, naglašavajući da će trener Partizana Aleksandar Stanojević biti ključni saveznik kluba iz Bačke Topole u predstojećim mesecima. Glavni cilj TSC-a je da se obezbedi prolazak u narednu fazu takmičenja i „prezimljavanje“ u Evropi.

TSC će u Bačkoj Topoli dočekati Noa iz Jermenije, Lugano iz Švajcarske, i Legiju iz Poljske, dok će u gostima igrati protiv belgijskog Genta, kazahstanske Astane i švajcarskog Sankt Galena.

Bačkotopolci će se suočiti sa Gentom i Luganom, ekipama koje su u prethodnim kvalifikacijama eliminisale Partizan iz evropskih takmičenja.

I Gent i Lugano su ekipe koje su izbacile Partizan i mislim da će nam Aleksandar Stanojević biti najbolji prijatelj u mesecima koji dolaze. Pokušaćemo da osvetimo crno-bele. Švajcarski fudbal je jako dobar, a mi smo dobili dva rivala iz te zemlje – izjavio je Žemberi.

On je dodao da je žreb mogao biti i povoljniji, ali i teži za TSC.

Želja je da osvajamo bodove. Prošle godine smo stekli iskustva, i na terenu i organizaciono. Cilj nam je da prezimimo u Evropi. I Kazahstan je mnogo uložio u fudbal, sve su to izazovne destinacije i to su mesta na koja ne bismo nikad išli da nema ovih takmičenja. Meni je drago da idemo tamo – zaključio je Žemberi.

2
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter