0
Evropske lige

Matheus Bonifacio Saldanha celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on December 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVA PONUDA ZA SALDANJU: Grčki velikan bi Partizanovog napdača, a evo koliki novac bi dali za njega!

Objavljeno: 30.08.24 u 17:04

Vreme prolazi, pitanje je šta će se desiti sa Saldanjom!

Jedan od najzvučnijih potencijalnih odlazaka iz Humske je Mateus Saldanja. Brazilski napadač se sve više približava odlasku iz Partizana, a najnovija ponuda za njegov transfer dolazi iz AEK-a iz Atine.

Prema informacijama koje prenosi Mozzart sport, AEK je poslao zvaničnu ponudu za Saldanju u iznosu od 5 miliona evra, uz dodatne bonuse čija tačna suma još nije otkrivena. S obzirom na to da prelazni rok u Grčkoj traje do 11. septembra, AEK ima dovoljno vremena da se dogovori sa Partizanom o detaljima ovog transfera.

Partizan, s druge strane, čeka da se ovaj transfer realizuje kako bi mogao da ozvaniči dolazak Lazara Romanića iz Železničara. Saldanja nije bio u sastavu tima za revanš meč plej-ofa Lige konferencija protiv Genta, što dodatno ukazuje na to da je transfer na pomolu.

Osim AEK-a, interesovanje za Saldanju su pokazali i klubovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i evropski timovi kao što su Hofenhajm, Torino i Udineze.

 

2
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter