0
ATP

FOTO: Twitter/@carlosalcaraz

KAKVA PARTIJA AUTSAJDERA: Holandski teniser „počistio“ Alkaraza u drugom kolu US opena!

Objavljeno: 30.08.24 u 08:15

Prava senzacija u drugom kolu US opena!

Holandski teniser, 74. igrač sveta, Boti van de Zandshulp, priredio je veliko iznenađenje i izbacio trećeg nosioca i bivšeg šampiona Karlosa Alkarasa, i to u meču koji je trajao 140 minuta.

Boti je odigrao meč života, dok je Alkaras bio daleko ispod očekivanja – od samog početka potpuno dezorijentisan, bez prave igre i koncentracije.

Rezultat je bio ubedljiv: 6:1, 7:5, 6:4 za Van de Zandshulpa, koji je Alkarasa izbacio bez mnogo problema.

U sledećoj rundi, Holanđanin će ukrstiti rekete sa Britancem Džekom Drejperom.

Nakon meča, mladi Alkaraz rekao je:

– Ne znam šta da kažem sada, pre svega, mislim da je on igrao sjajno. Igrao je zaista dobar tenis. Mislio sam da će mi dati više poena. Reći ću besplatnih poena, znate… Nije pravio mnogo grešaka koje samo očekivao da će praviti. Pa sam bio malo zbunjen. Nisam znao kako da se nosim sa tim. Nisam mogao da podignem moj nivo igre. Mislim da je moj nivo ostao isti tokom čitavog meča i nije bilo dovoljno da pobedim ili da dam sebi šansu da se vratim u me ili da dam sebi šanse. Šta mogu da kažem. Pravi sam mnogo grešaka. Kada sam hteo da se vratim, bilo je prekasno.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter