0
Domaći fudbal
IMT v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

DRUGA POBEDA U NIZU ZA TRAKTORDŽIJE: IMT u Loznici savladao nezgodni Radnički Niš!

Objavljeno: 30.08.24 u 20:46

„Traktordžije“ polako pale motore!

Fudbaleri IMT-a sa Novog Beograda ostvarili su pobedu nad ekipom Radničkog iz Niša rezultatom 3:1 u meču sedmog kola Super lige Srbije, odigranom u Loznici, gde su bili nominalni domaćini. Ovo je druga uzastopna pobeda za „Traktordžije“, ali prva na domaćem terenu, što sugeriše da im ambijent u Loznici itekako odgovara.

Prvi gol na meču postigao je Irfan Zulfić u 31. minutu, preciznim udarcem sa preko 20 metara, savladavši golmana Manojlovića.

Trener Radničkog, Nikola Drinčić, odlučio je da izvrši promene već na poluvremenu, što se isplatilo kada je rezervista Ilija Jurukov u 53. minutu izjednačio rezultat nakon sjajne kombinacije sa Stjuartom.

Uprkos naletu Nišlija i njihovim izgledima za preokret, IMT je uspeo da povrati vođstvo zahvaljujući izvanrednim izmenama Milana Đorđevića. Alen Stevanović i Antoan Batis, koji su ušli sa klupe, postigli su golove u razmaku od samo pet minuta, čime su osigurali trijumf svom timu.

IMT sada ima osam bodova u Super ligi Srbije i zauzima osmu poziciju na tabeli, dok je Radnički na sedmom mestu sa bodom više.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter