0
Domaći fudbal
Cukaricki v Tekstilac Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

ČUKARIČKI SA POLA GASA DO TRI BODA: Tekstilac rutinski savladan na Brdu!

Objavljeno: 30.08.24 u 23:22

Rutinska pobeda Čuke!

Fudbaleri Čukaričkog zabeležili su sigurnu pobedu od 3:0 protiv Tekstilca iz Odžaka na svom terenu na Banovom brdu, u okviru sedmog kola Super lige Srbije. Ekipa sa Banovog brda bez većih problema savladala je debitanta u elitnom rangu, a pitanje pobednika praktično je rešeno već u prvih 30 minuta igre.

Čukarički je došao u vođstvo već u šestom minutu kada je 18-godišnji Vojin Serafimović postigao pogodak nakon precizne asistencije Docića, savladavši golmana Braća.

Prednost je povećao Nemanja Milojević, koji je bio najprisebniji u šesnaestercu Tekstilca nakon što mu je Vinisijus Melo uputio odličan pas.

Konačnih 3:0 postavio je Sambu Sisoko u trećem minutu sudijske nadoknade, kada je zaobišao golmana i smestio loptu u mrežu.

Ovom pobedom, Čukarički se popeo na drugo mesto Super lige Srbije sa 13 osvojenih bodova, dok je Tekstilac na 12. poziciji sa sedam bodova.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter