0
ATP

Miomir Kecmanović (FOTO: Australian open/X)

VELIKA ŠTETA: Miomir Kecmanović posle velike borbe poražen u drugom kolu US Opena!

Objavljeno: 29.08.24 u 08:42

Šteta…

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da zabeleži novi uspeh na US Openu, nakon što je posle dramatičnog preokreta poražen od Lorenza Musetija sa 3:2, čime je završio učešće na turniru.

Kecmanović je bio na korak od pobede, sa igrom i meč loptama u svojoj koristi, ali je na kraju eliminisan. Italijanski teniser Museti, koji je ove godine stigao do polufinala Vimbldona, ponovo je dokazao svoju snagu.

Meč je započeo sjajno za Kecmanovića, koji je brzo poveo sa 4:2 zahvaljujući agresivnoj igri. Uprkos Musetijevim pokušajima da se vrati, Kecmanović je zadržao kontrolu, osvajajući prvi set sa 6:3.

Drugi set je takođe počeo dobro za Kecmanovića, ali je Museti preuzeo inicijativu, preokrenuvši rezultat u svoju korist i osvojivši set sa 6:4.

Treći set doneo je izjednačenu borbu, ali je Italijan prvi napravio brejk i poveo sa 4:3. Iako je Kecmanović odmah izjednačio, Museti je zadržao smirenost i osvojio set rezultatom 6:4.

U četvrtom setu, Kecmanović je ubrzao ritam igre, poveo sa 2:0 i na kraju osvojio set sa ubedljivih 6:2, izjednačivši na 2:2.

Pet set je doneo pravu dramu. Museti je napravio rani brejk, ali je Kecmanović brzo uzvratio. Do rezultata 5:5 nije bilo brejka, a Kecmanović je imao šansu da prelomi meč. Nažalost, nije uspeo da iskoristi priliku, što je Museti iskoristio da napravi odlučujući brejk i pobedi sa 7:5.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter