0
Kladionica
GLCbSiEXEAAC8tM

FOTO: FK TSC

VEČE ODLUKE, KO SU POSLEDNJI UČESNICI EVROPSKIH TAKMIČENJA OVE SEZONE? Spremite kokice i podesite alarm za večerašnje utakmice!

Objavljeno: 29.08.24 u 17:31

Večeras nas očekuje poslednjih 12 duela kvalifikacija za Ligu Evrope i čak 22 za Ligu konferencija.

Ljubitelji evropskog fudbala imaju puno razloga za uzbuđenje, jer nas očekuju ključne utakmice koje će odrediti tok sezone za mnoge klubove.

U okviru Lige Evrope, posebno interesantan susret biće između Rapid iz Beča i Braga, gde će se dva jaka tima boriti za prolazak u narednu rundu takmičenja. 

Čelsi, nakon prednosti od 2:0 protiv Serveta, je manje više osigurao mesto u Evropi, dok će i Ajaks dočekati Jagjeloniju mirne glave nakon stečene prednosti od 4:0.

FK Vojvodina v FC Ajax: Second Qualifying Round 2nd Leg UEFA Europa League
FK Vojvodina v FC Ajax: Second Qualifying Round 2nd Leg UEFA Europa League

Bačka Topola, kao jedini srpski predstavnik večeras, će imati težak zadatak u kvalifikacijama za Ligi Evropu nakon poraza od Makabija sa 3 gola razlike. Revanš meč između TSC-a i aktuelnog šampiona Izraela je na programu od večeras od 21 čas.

Ispratite finalne okršaje na sajtu AdmiralBet.rs i odigrajte barem 3 para sa pojedinačnim kvotama 1.30 ili više, jer svoj dobitak možete uvećati za neverovatnih 701%! Ova pogodnost je dostupna svima koji imaju otvoren AdmiralBet korisnički nalog, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se obaviti na ovom linku.

Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, kao i 500% bonusa u visini do 300.000 dinara na prve tri uplate depozita.

Istražite kompletnu ponudu za večerašnje mečeve na sajtu AdmiralBeta, pokupite do 701% bonusa na samo 3 odigrana para i pogodite ko će biti deo evropske elite!

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter