0
ATP
Djokovic Kirjos

FOTO: Printscreen

TANDEM KIRJOS ĐOKOVIĆ PONOVO ZASMEJAVA PUBLIKU: „Nisam više u dvadesetim“ (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.24 u 10:41

Od rata do bratstva!

Novak Đoković plasirao se u treće kolo US Opena nakon što je Laslo Đere predao meč pri rezultatu 6:4, 6:4, 2:0 u korist Đokovića.

Iako je izborio prolaz dalje, Novak je priznao da to nije bio način na koji je želeo da nastavi takmičenje, što je istakao u intervjuu na terenu koji je vodio njegov prijatelj Nik Kirjos.

Kao i obično, kada Kirjos vodi intervjue, atmosfera je ispunjena zabavom i interesantnim pitanjima koja dodaju šou element. Ovoga puta, Kirjos je upitao Đokovića šta radi u slobodno vreme dok je u Njujorku.

– Pijem smuti Nika Kirjosa u „Džoj i đus“, to je ono što volim. Šetnja u Central parku. Volim da posvetim pola dana oporavku i stvarima koje moram da uradim sa mojim momcima iz tima, da dovedem telo u dobru formu, više nisam u dvadesetim i moram da plaćam dodatne sate na proces oporavka. Srećan sam kako igram, ali moram bolje da serviram, da bih mogao da odem daleko na turniru. Aleks Popirin je sledeći, koji je igrao sjajan tenis, moram da popravim igru i da napravim korak napred – izjavio je Đoković.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter