0
Evrokupovi
TSC v Maccabi Tel Aviv: UEFA Europa Conference League Play Offs Second Leg

TSC v Maccabi Tel Aviv: UEFA Europa Conference League Play Offs Second Leg

ŠTO JE MNOGO, MNOGO JE: TSC doživeo debakl kod kuće protiv ekipe Žarka Lazetića! (FOTO)

Objavljeno: 29.08.24 u 23:15

Osam golova su primili u dva meča, a dali samo jedan!

Fudbaleri TSC su u tekućoj sezoni evropskog takmičenja završili svoje ambicije u Ligi Evrope, ali će se i dalje takmičiti u Ligi konferencija nakon što su na svom terenu pretrpeli teški poraz od Makabija iz Tel Aviva rezultatom 5:1 (0:3) u odlučujućem meču plej-ofa.

Ekipa pod vođstvom Žarka Lazetića, sada već bivšeg trenera TSC-a, obezbedila je mesto u Ligi konferencija sa ukupnim rezultatom 8:1, dok je njegov naslednik, Dean Klafurić, suočen sa teškom situacijom. Adaptacija na novu trenersku ulogu očigledno nije išla prema planu, što je dovelo do ozbiljnih pitanja o budućnosti Klafurića na klupi.

U prvih 13 minuta utakmice na stadionu u Bačkoj Topoli, gosti su brzo stekli značajnu prednost. Henri Ado i Tajris Asante su zapanili domaće navijače sa tri brza gola, a loša reakcija odbrane TSC-a omogućila je Makabiju da praktično reši pitanje prolaska u Ligu Evrope već nakon prvih 45 minuta.

Domaći tim se trudio da se vrati u igru, ali iako su imali nekoliko šansi u drugom poluvremenu, poput prilike za Ifeta Đakovca i Miloša Pantovića, nisu uspeli da postignu značajniji rezultat. Dor Turgeman je u 56. minutu povećao prednost Makabija, a Ida Šahar je u samom finišu utakmice postavio konačan rezultat na 5:1.

Nervozna atmosfera na stadionu rezultirala je zvižducima prema igračima TSC-a, iako su se trudi da se predstave u najboljem svetlu. Jedini trenutak utehe za domaće bio je gol Prestiža Embongua u 92. minutu, koji je donekle umanjio gnev navijača.

S obzirom na trenutnu formu i rezultate, jasno je da TSC-u predstoji ozbiljan rad kako bi se što bolje pripremili za izazove u Ligi konferencija, ali i kako bi se stabilizovali u domaćem prvenstvu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter