4
Domaći fudbal
FK Partizan

Xander Severina (C) celebrates after scoring a goal with Arandjel Stojkovic ad Franck Kanoute during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RASTANAK: Partizan dan nakon duela sa Gentom prodaje krilnog fudbalera!

Objavljeno: 29.08.24 u 14:24

Stanojević je odmah nakon meča sa Gentom bio jasan – „potrebne su promene!“

Partizan je eliminisan od Genta, a trener Aleksandar Stanojević najavio je promene u igračkom kadru.

Čini se da će prvi tim napustiti Ksander Severina. On je blizu dogovora sa Venecijom, a dva tima su već pronašla „zajednički jezik“.

Pre dolaska u Partizan 2023. godine, Severina je igrao za Den Hag, ali je u Srbiji pokazao sav svoj raskošan talenat.

U tekućoj sezoni već je odigrao nekoliko utakmica za Partizan, kako u domaćoj ligi, tako i u kvalifikacijama za Evropska takmičenja.

Ipak, igrao je ispod očekivanog nivoa i njegov odlazak je bio očekivan.

Juče se takođe pojavila informacija i da će klub uskoro napustiti Svetozar Marković, koji bi trebao da krene put Viktorije Plzen.

17
4
4 Komentara
  1. Osim ,golmana Jovanovića,Markovića,korejanca.Kalulua i Natha sve ostale na pijacu,nisu zaslužili ni platu a ksmo li da nose dres Partizana.

    1
    1
    Odgovori
  2. Nevwrovatno,od kako je Stanojević seo na tren.klupu fk Partizan,nije dobio ni jednu utakmicu.,Promešao je karte,nije uklopio tim,nema kvalitet vođenja tima.Indolentnost,nema hemije ni borbenosti,neprecizni pasovi,duge lopte preskakanje terena,gubljenje lopti,koncentracija i ono najbitnije nema šuteva na gol sa 16,18m,bespotrebni driblinzi,šut ka golu i van gola,.Statistika 0.

    3
    0
    Odgovori
  3. Treba sve prodati i pozvati omladinski pogon da izgura sezoni,jedino tako od njih za dve godine može biti nešto ovako vječna nula puna potrosenih stranaca.

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter