1
Fudbal

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

OSTOJA MIJAILOVIĆ O ELIMINACIJI PARTIZANA: „Tužno je sedeti i gledati – Pokažite ljudskosti, treba živeti i posle Partizana!“

Objavljeno: 29.08.24 u 13:32

Oglasio se predsednik KK Partizan.

Partizan je jučerašnjim porazom od Genta postao jedini klub u Evropi koji je eliminisan iz kvalifikacija za sva tri evropska takmičenja.

Navijači su u najmanju ruku razočarani i revoltirani, a dan nakon meča oglasio se i Ostoja Mijailović. On je na društvenoj mreži „X“ napisao:

Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje u FK Partizan, iako nikada niste imali stida kada se pogledate u ogledalo, posle svega, pokažite bar malo ljudskosti i dostojanstva, treba vam živeti i posle Partizana. Moj ulazak u JSD Partizan je bio iz dva motiva, da pomognemo svim klubovima koji su deo Društva i da dovedemo normalnu upravu u FK Partizan koja neće raditi u sopstvenom interesu i interesu onih koji nisu prijatelji Partizana.

Nezadovoljstvo navijača Partizana je veliko i opravdano. Ako Upravu koju gledamo godinama kako ponižava najveći sportski brend ne može da smeni JSD, a trebalo bi da može, i ako ne mogu da je smene Partizanovci, postavlja se pitanje „ko može“.

KK Partizan će naredne sezone dati sve od sebe da usreći našu armiju navijača. Borili smo se i uvek ćemo se boriti za naš Partizan! – napisao je Mijailović.

11
3
1 Komentara
  1. Ovde nema cekanja. JSD Partizan treba da sazove Skupstinu na kojoj bi doneo odluku da se FK Partizan iskljucuje iz sastava JSD Partizan i krene u stvaranje novog FKP.. Sadasnjem FKP zabraniti da se tako zove, izbaciti ga sa stadiona i ne priznavati mu dugove… Ovakav cirkus sa crnogorskom mafijom u Partizanu(Vucelic, Vazura, Kralj, Radinovic,….) moze se otegnuti u nedogled, a za 4 godine novi FKP bi opet bio u Superligi…. Pozvati navijace Partizana da POMOGNU pri iseljavanju „fkp“ sa stadiona JNA…

    4
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter