0
Evrokupovi

Žarko Lazetić (FOTO: Starsport)

LAZETIĆ EMOTIVAN PRED REVANŠ: „Za taj klub me vežu najlepša sećanja!“

Objavljeno: 29.08.24 u 15:24

Ako neko poznaje TSC, onda je to Lazetić.

U okviru revanš susreta za plasman u Ligu Evrope, ekipa Makabija iz Tel Aviva gostuje TSC-u.

Na klupi izraelskog tima je čovek koji je svoje najveće trenske uspehe napravio upravo na klupi TSC-a, pa nema sumnje da će biti emotivno kako za njega, tako i navijače.

Pred revanš susret, Žarko Lazetić je izjavio:

Sigurno da će biti emotivna utakmica za mene, ali ja sam profesionalac. Za taj klub i stadion me vežu najlepše moguće sećanja, ali ću u svakom slučaju pokušati da ih iskoristim i da učinim sve da ih podelim sa svima u mom novom klubu i da nam to koliko god može pomogne da u revanšu u Bačkoj Topoli budemo najbolji mogući i da pobedimo utakmicu – rekao je Lazetić, te potom prokomentarisao ekipu TSC-a:

Bio sam u tom klubu i znam kad smo gubili neke utakmice od mnogo jačih ekipa da smo u svaku išli da je pobedimo. Ti igrači imaju taj mentalitet i sigurno će probati i ovog puta, a na nama je da to anuliramo i pokažemo svoje kvalitete. Nemamo ni povređenih ni kažnjenih igrača, svi su spremni, dobro su trenirali, dobro je što smo imali sedam dana za pripreme, tako da imamo još poslednji trening i verujem da ćemo spremni izađi na tu utakmicu i ispuniti svoj cilj, uz svo poštovnje prema TSC-u i kvalifikovati se za Ligu Evrope – zaključio je Lazetić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter