11
Domaći fudbal
PARTIZAN BSK BORCA JELEN SUPER LIGA

PARTIZAN BSK BORCA JELEN SUPER LIGA

KOLIKO DŽIGI VOLI PARTIZAN: Ninković se oglasio, udario na Zvezdu i poslao jaku poruku! (FOTO)

Objavljeno: 29.08.24 u 20:28

U periodu od 2011. do 2016. nastupao je za crno-bele, a odigrao je preko dve stotine utakmica!

Partizan je doživeo novi neuspeh na evropskoj sceni, a poraz od Genta označio je praktično kraj njihovih evropskih ambicija pre nego što su takmičenja zapravo i počela.

Na račun kluba iz Humske, njegovih igrača i trenera Aleksandra Stanojevića stizali su različiti komentari, a među onima koji su se oglasili je i bivši prvotimac crno-belih, Nikola Ninković. Poznati „Džigi“ trenutno igra za Torpedo Kutaisi u Gruziji, ali nije zaboravio svoj bivši klub i poslao je snažnu poruku nakon Partizanove evropske katastrofe:

I da moji Grobari navijaju za tim u koji je uloženo na desetine miliona u poslednjih nekoliko godina, to je jednostavno… Navijati za tim koji ima neograničen budžet i podršku sa svih strana je još lakše. Ali voleti tim koji je neprekidno napadnut i mučen, i pokazivati mu odanost, to je ono što nas čini najvernijim navijačima. Jasno je svima da situacija nije dobra, ali ponavljam – zapamtite zbog koga je ovako loše. Pokažite podršku klubu! Ovaj naš klub trenutno samo nas ima. Volim Partizan – napisao je Ninković i dodao:

Navijači Partizana, ne rezultata!

Nikola Ninković takođe je potpisnik Apela za slobodan Partizan.

dzigi
FOTO: Printscreen/Instagram/Nikola Ninković
66
100
11 Komentara
  1. Nije tako davno bilo ko hoce da se seti kad su isti ti fudbaleri partizana zajedno sa navijacima pevali : „kurva gasi se…“ i uzivali u situaciji u kojoj je bila CZ isto tako voljom „mocnika iz drzave“ ili koga vec.. U DOBRU SE NE PONESI U LOSEM SE NE PONIZI!!!!

    2
    3
    Odgovori
  2. I ovaj od drveta ne vidi šumu..Problem je u igračima, trenerima..Ne u duhovima, ne lažite sebe.. Ne lozite navijače…A i ti si od onih koji vole Partizan do poslednje pare..Pet puta odlaziš i vraćaš se, kao i ovaj nabeđeni trener

    5
    3
    Odgovori
  3. Da, zapamtiti zasto je ovako i zbog koga je ovako!
    Ako mi nikako ne mozemo da ih smenimo, neka ih Svevisnji smeni (onaj na nebu ili onaj na zemlji, svejedno)!!! Jer, ova garnitura u klubu nanosi stetu ne samo Partizanu,srozava njegov ugled i potencijal do unizenja, vec nanosi ozbiljnu stetu i Drzavi Srbiji. Prosto ne razumem da odgovorni ovo ne shvataju ili je mozda vaznije ziveti u iluziji da je vazniji jedan klub od celog srpskog fudbala.
    Ja cestitam Cergarki na lasmanu u Ligu sampiona ali nikad ne sme zaboraviti na cemu gradi svoje uspehe. Vidim da se Miloje ljuti sto mislimo da je Cergarka miljenica vlasti i sa obema rukama u budzetu Srbije, gotovo je bizarno ogrezlima uticati na savest,cak su se drznuli i da kazu kako“oni vise ne mogu gledati propadanje Partizana i da to nece dozvoliti!? Ajojjj, ajojjj, tugo golema, ! Pa kad njih tamo neki (kvazi)drzavni Millenium podrzava ,sto barem nekog „stolenijuma“ ne dodelise nama , hocu reci da su oba velikana drzavno vlasnistvo i zasto jednog drze u svili i kadifi a drugog u dronjcima. To je opako bolesno i to je uzasno ruzna asocijacija za ovu vlast.
    Nass Partizan je u raljama nedobronamernika i neformalnih kvazidrzavnih struktura , drze ga u zatvoru . PArtizanu mora pomoci i Bog ali ni on ne moze bez nas, zasto ga u ovakvim teskim momentima napustamo. Frobari, imate li vi i malo i mozga i „mozga“? Primer KKP bi trebao biti moguci, ne kazem jedini, nacin da spasemo klub.
    Jer, jer… jer mi Partizan volimo, a navijanje vidimo da je profitni pojam. Da li ljubav bez para kratko traje ili bledi? Ne dozvolimo to!

    13
    15
    Odgovori
    • Кад сте улазили два пута уЛШ клуб је вођама куповао станове,аутомобиле,куповао им намештај за те станове,трошили паре насумице у сад вам је неко други крив,боље се организујете и на скупштини смените екипу,не вређате друге,прво себе решите.

      13
      3
      Odgovori
      • Trabunjas,bato! A kako na Skupstini da ih smenimo kad su u njoj sve vucicevci, sve g do g! I izabrao ih po svom izboru izmecar da oktroise svoju upravnu vlast u klubu. Morate shvatiti da u toj zemlji sve , bas sve sto se kadrovanja odlucuje na jednom mestu, zna se gde. Ne bi bas bio na kraj razuma ali cak verujem da se o bitnim stvarima o Partizanu odlucuje i kod Tersmana!
        Zalosno, ali i najverovatnije istinito!

        4
        1
        Odgovori
        • Brzo ste zaboravili u kakvoj je situaciji bila Zvezda ne tako davno. Kad su ih pljuvali i ubacivali sampone u kola.

          2
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter