1
Evrokupovi
FOTO Printscreen Instagram NK RIJEKA

FOTO:Printscreen/Instagram/NK Rijeka

HRVATI DOŽIVELI OZBILJNU BLAMAŽU: Navijači napravili haos sa bakljama, a Rijeka dobila petardu od ljubljanske Olimpije! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.24 u 22:00

U sušitini, sve u znaku pirotehnike, baklje i petarda!

Na utakmici između Rijeke i Olimpije u Ljubljani, koja je odlučivala o plasmanu u Ligu konferencija, došlo je do velikog incidenta. Rijeka, koja je prethodne sezone briljirala u hrvatskom prvenstvu, doživela je težak poraz i ogroman skandal na terenu.

Prvo poluvreme donelo je potpuni preokret, sa rezultatom 4:0 u korist Olimpije. Floruč je otvorio rezultat u 2. minutu, dok je Talison u 13. minutu povisio na 2:0. Kojić je dodao treći gol, a Talison je ponovo bio precizan i kompletirao „poker“ na 4:0 pred odlazak na odmor.

Drugo poluvreme počelo je još gorom situacijom za Rijeku kada je Pedro Lukas postigao peti gol u 46. minutu, što je dodatno pogoršalo stanje na terenu i u svlačionicama.

Naime, hrvatski navijači su se potpuno izgubili u svom ponašanju, bacajući baklje na teren i tribine, što je dovelo do prekida utakmice u 65. minutu.

Nakon što su policija i organizatori intervenisali i izbacili uzrujane navijače, utakmica je nastavljena, ali rezultatska situacija nije se promenila.

Nakon ponovnog početka meča, rezultat se nije menjao i Olimpija je s ukupnim rezultatom 6:1 (nakon 1:1 iz prve utakmice) zasluženo prošla u Ligu konferencija. Rijeka je, s druge strane, pretrpela ogroman neuspeh i veliki udarac na reputaciju.

3
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter