0
Evrokupovi
NOA TRENS

FOTO: Printscreen/FC NOAH

HIT EKIPA KVALIFIKACIJA IZBORILA EVROPU: Bivši defanzivac Partizana predvodnik jermenskog tima u istorijskom uspehu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.24 u 22:20

Ružomberok je izbacio splitski Hajduk, pa izgubio od Noe!

Ekipa Noe iz Jermenije ostvarila je izuzetno značajan rezultat i izborila plasman u grupnu fazu Lige Konferencija. Iako su u prvom meču na svom terenu pobedili Ružomberok rezultatom 3:0, dvomeč je bio daleko od jednostavnog, posebno u revanšu u Slovačkoj.

Ružomberok je brzo poveo zahvaljujući golu Luterana u 10. minutu, dok je Hladik povećao prednost na 2:0 i stvorio odličnu poziciju za svoj tim pred odmor. Noa se suočila s velikim izazovima kada je Pablo dobio crveni karton u 70. minutu. Ipak, Boda je uspeo da postigne gol sa penala i poveća rezultat na 3:0.

Kako je meč odmicao ka produžecima, Mateuš Ajas je svojim pogotkom u poslednjim trenucima obezbedio konačan rezultat 3:1 i omogućio Noi prolaz u grupnu fazu takmičenja.

U timu Noe igraju i dva srbina, desni bek Aleksandar Miljković, koji nosi kapitensku traku, i golman Ognjen Čančarević, koji, iako rođen u Srbiji, predstavlja Jermeniju na terenu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FC NOAH (@noah.footballclub)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter