6
Evrokupovi

Grobari Jug Navijaci protest, Partizan - Serif UEFA Conference League, Liga Konferencija, Beograd, Srbija, 23.2.2023. foto: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

(TVITOVI) GROBARI POTPUNO RAZOČARANI: „Sad kad je Partizan definitivno sahranjen, da li ce neko snositi posledice?“

Objavljeno: 28.08.24 u 20:22

Izuzetno loš start sezone za beogradske „crno-bele“!

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu nijednog od tri evropska takmičenja. Oni su u plej-ofu za Ligu konferencija poraženi od belgijskog Genta i tako završili svoju evropsku epizodu – 1:0

Nakon utakmice potpuno očekivano navijači Partizana bili su izuzetno nezadovoljni prikazanim ove sezone u Evropi.

25
6
6 Komentara
    • Halo mali ganci nekulturni nije lepo nikoga vredjati sportski neuspeh Zvezda dobije od drzave milione i lako je kupovati dobre igrace znaci Vucko vam daje dovoljno banana !!!

      0
      1
      Odgovori
  1. Poraz Partizana nije iznenadjenje.. Za sve ono sto je uradio za dva meseca i nedelju dana Stanojevic je zaluzio „giljotinu“.. Njegov ostanak bi bio ravan cirkusu…Obzirom da GO.EDA iz Uprave nemaju nameru da odu najbolje resenje je da FK Partizan ode u stecaj, i krene od beton lige.. Mislim da je to u nasim uslovima IV liga.. Onda ce stadion u Vojnoj gimnaziji, ili negde u Krnjaci, biti stalno pun, a bice oko 5-6 000 ljudi..Doci ce porodice sa decom, kao na groblje, da gledaju svoju buducnost, i jednog dana obzirom na veliki broj navijaca, FKP ce uci u I ligu.. Nadam se da ce do tada ova vlast zavrsiti u CZ, da ce litijum sav biti iskopan, a Drina zagadjena(dobro je sto se Drina ne uliva u Savu, vec u Vardar), da ce i Vojvodina verovatno biti drzava, te da ce Uza Srbija pripremiti referendum da se otcepi od Beograda,, a Novi Beograd od starog… I sve to u narednih 15 . godina.. Vazura, posto ce mu se oko guze opasno zagustiti, preci ce u hajduke..Na njegovu zalost nece se izvuci.. Na kraju, i mrtav Partizan ostaje u srcu FOREVER.

    3
    1
    Odgovori
  2. Znači Oskar je uspeo,svaka mu čast.Mezimica nema više da strepi.Uništen je vaterpolo klub, uništen fudbalski,

    još se čeka da se unište rukometni i košarkaški,sudijska organizacija zvezdina pa šta će više. Svaka čast,polako ali sigurno zatvaranje svih klubova sa imenom Partizan.

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter