1
Evrokupovi
UEFA Conference League FK Partizan Belgrade V KAA Gent

UEFA Conference League FK Partizan Belgrade V KAA Gent

STEFAN MITROVIĆ: „Žao mi je Partizana i srpskog fudbala!“ (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.24 u 22:41

Bitna pobeda za njegov tim.

Gent je eliminisao ekipu Partizana u okviru plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija. U oba meča belgijski tim je slavio minimalnim rezultatom.

Nakon meča, povremeni reprezentativac Srbije – Stefan Mitrović rekao je:

Ispunili smo svoj prvi cilj pred sezomnu, to je veoma bitno zbog kluba i ekipe i zadovoljni smo ishodom. ŽPreostaje nam mnogo stvari na kojima treba da radimo i dalje nismo ekipa koja želimo da budemo alu zadovoljni smo prolazom dalje. – rekao je Mitrović i potom dodao:

Otišla su nam četiri mnogo bitna igrača, nosioci iz prošle sezone. Za sve to treba vremena da dođe na svoje. Mislim da posle reprezentativne pauze možemo da očekujemo onaj pravi Gent. Za svaki novi proces treba vremena i tek očekujemo pravu formu. – reči su nekadašnjeg reprezentativca.

Što se tiče Partizana, Mitrović je bio jasan:

Žao mi je zbog Partizana i srpskog fudbala, ali nadam se da će u budućnosti to biti bolje – zaključio je on.

2
0
1 Komentara
  1. Teška srca, moram da kažem moje mišljenje, a to je da na žalost, Partizan fk, bi trebalo ugasiti, a da se sredstva daju za nešto od Partizana zašta ima nade, a to je recimo košarka, gde je sasvim druga situacija. Za KK Partizan je čula cela Evropa, a i NBA. Tako se to radi, a fudbaleri samo produbljuje svoju propast.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter