3
Evrokupovi
GENT PARTIZAN 24

FOTO: Starsport

STANOJEVIĆ SUROVO ISKREN: „Moramo da krenemo u novu priču – Očekujem nove igrače!“ (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.24 u 20:51

Svestan je da moraju mnogo bolje.

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu nijednog od tri evropska takmičenja. Oni su u plej-ofu za Ligu konferencija poraženi od belgijskog Genta i tako završili svoju evropsku epizodu – 1:0.

Navijači su ljuti, traže krivca, a od odgovornosti nije bežao ni trener Aleksandar Stanojević:

Nismo zaslužili da prođemo. Generalno smo imali teške protivnike, ali to nema veze sa tim. Evo, u dve utakmice imali smo mnogo prilika protiv jednog ozbiljnog kluba. Ne možemo da idemo dalje ako ne postignemo gol. One prilike koje smo imali, stvarno je neverovatno da ne damo bar jedan gol, a za ostalio imamo jasnu sliku šta nam treba. Ovo je neka tranzicija naša, koju moramo da pređemo i to je to – rekao je Stanojević, te najavio korenite promene:

Dalje nastavljamo da radimo, očekujemo nove igrače, nešto ćemo morati da uradimo radikalnije. Moramo da krenemo u neku novu priču, to ćemo uraditi u nekom narednom periodu – zaključio je trener Partizana.

1
8
3 Komentara
  1. Nemoguce na kakve se glupane i neznalice bacaju pare. Zubizairu decko nezna gde se nalazi izgubi loptu i stane, Goh hvala bogu povredjen i neigra nemora da se ni vrati na teren, Medina kiksara i neznalica krljator , e a tek pevacica Severina.posebna prica ni ovce da cuva.obican coban, Grimaldo igra u grcu krene i nesme dalje vuce kocnicu ima potencijala, Jovanovic Nikolic prespori i tanki sa znanjem nema ko gol da da

    1
    0
    Odgovori
  2. BRAVO!!! A ovaj dosadašnji tim ja sam birao verovatno!!! SRAM VAS BILO, još uvek imate morala da pričate o nečemu. Da li mislite da Vas iko više sluša ili ne daj Bože da Vas iko više prati?
    SRAMOTA, SRAMOTA, SRAMOTA!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter