0
Evrokupovi

Matheus Bonifacio Saldanha during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 Play Off match between FK Cukaricki and FK Partizan at stadium FK Cukaricki on May 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SALDANJA I PARTIZAN SE VEČERAS RASTAJU?! Brazilac na korak od velikog transfera u Bundesligu!

Objavljeno: 28.08.24 u 10:00

Nakon sjajnih godinu dana u crno-belom dresu, došlo je vreme za nešto novo!

U večerašnjoj utakmici protiv Genta, može se dogoditi da fudbaler Partizana, Mateuš Saldanja, odigra svoju poslednju partiju u crno-belom dresu.

Spekulacije oko njegove budućnosti traju već neko vreme, a ovoga leta, kao i prethodne zime, pitanje njegovog transfera postalo je glavna tema među ljubiteljima srpskog fubala. Iako su očekivanja bila visoka, transfer još uvek nije potvrđen, što je dovelo do sumnje u njegovu trenutnu formu i motivaciju.

Prema saznanjima „Telegrafa“, Saldanja je na ivici prelaska u Hofenhajm, koji je spreman da za njega izdvoji 6.000.000 evra, uz dodatne bonuse i procente od transfera. Ovi uslovi predstavljaju povoljan dogovor za Partizan i mogli bi brzo dovesti do realizacije transfera.

Rok za završavanje transfera ističe 30. avgusta u ponoć, a dvojica agenata koji zastupaju Saldanju trenutno borave u Beogradu i intenzivno rade na finalizaciji ovog posla. Ukoliko se transfer uspešno realizuje, Saldanja bi mogao da postane nova zvezda Hofenhajma, što bi moglo dodatno uzbuditi njegove obožavatelje, s obzirom na to da lik ovog Brazilca podseća na stil igre nekadašnjeg igrača Liverpula i Hofenhajma, Roberta Firmina.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter