5
Evrokupovi
Partizan Gent

FOTO: X/@FKPartizanBG

(POLUVREME) BEZ GOLOVA U BELGIJI: Partizan propustio par dobrih šansi!

Objavljeno: 28.08.24 u 18:51

Solidna igra crno-belih!

Fudbaleri Partizana sastaju se sa ekipom Genta u revanš meču četvrtog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, prvi meč u Beogradu se završio pobedom gostiju od 0:1. Rezultat na poluvremenu je 0:0.

 

Partizan je imao veću inicijativu u prvom poluvremenu, dok se su se Belgijanci povukli i čekaju svoje šanse iz kontra napada, Partizan je imao dva odlične šanse kada je Gajas Zahid bio neprcezian.

Imao je i domaćin svoje šanse, ali čini se da je Zahidova prilika u 40. minutu, kada je u jednom trenutku imao i prazan gol ispred sebe.

0
0
5 Komentara
  1. Ovakav Partizan nije za gledanje.Uprava i skupština ,svi bre jednom napolje iz Partizana.Kako vas nije sramota,imate obraze od đona,svaka vam čast kad možete ovu katastrofu mirno da gledate?

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada će jednom Stanoje da se uzme u pamet,vidi da ima glupe,spore, igrače kod kojih mozak ne radi brzo,ćorava, ne uvežbane,ma sve najgore.Kalulu igra ali brate ima neku brzinu,nezna sa loptom,mali je džabe ga ubacuje u tim ne gleda se samo trčanje.Nema igrača koji je sposoban da realizuje šansu.Ne filozofiraj Stanoje više,odgledaj jednom snimak utakmice,tvoji igrači nisu ni za seosku ligu.Za Partizan igrač treba više da pruža,otarasiti se stranih igrača.U dve utakmice ne mnogo gol da daju,bruka za trenera i za kobajagi igrače.

    0
    0
    Odgovori
  3. A ko kojim slucajem Partizan ima omladinski pogon trebao bi ga kompletno sa trenerom ubaciti u prvi sastav a ovo sve rastjerati! Sramota!

    0
    0
    Odgovori
  4. sta cekas Stanoje 90 minut da menjas ove glupake vidis pocetak 2 poluvremena precka za.njih e sada ce da nas napune

    1
    0
    Odgovori
    • Šta čeka,pa on je tu da upropasti Partizan.Zna se ko ga plaća i ko ga je doveo u klub.E moji Grobari šta trpimo?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter