4
Košarka
KK Partizan, trening

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN POBEDOM ZAPOČEO PRIPREME: Mučili se crno-beli, pa na kraju ubedljivo slavili!

Objavljeno: 28.08.24 u 19:28

U prvom poluvremenu se Partizan propisno mučio.

Košarkaši Partizana danas su odigrali prvu prijateljsku utakmicu pred novu sezonu. Renovinari sastav crno-belih je u maloj sali Beogradske arene dočekao Igokeu i slavio sa 85:68.

U prvom poluvremenu se Partizan propisno mučio, Igokea je na mahove sticala i osetniju prednost, ali su crno-beli uspevali da održe korak za rivalom. Kako je meč odmicao beogradski velikan igrao je sve bolje i na kraju upisao ubedljivu pobedu.

Najbolji utisak na debiju u crno-belom dresu ostavio je Brendon Dejvis sa 17 poena, pratili su ga Tajrik Džons i Ife Lundberg sa po 14, dok je Mario Nakić ubacio 10.

Vredi napomenuti da Željko Obradović za ovaj meč nije mogao da računa na Karlika Džonsa, Frenka Nilikinu, Ajzaka Bongu, Vanju Marinkovića i Ajzeu Majka 

25
3
4 Komentara
  1. Partizan sa ovim rosterom ne moze osvojiti domace trofeje jer samo cetvorica stranaca mogu igrati I Kup Korac I prvenstvo Srbije,tj KSLS. OK, ravnopravan je sa Zeleznikom u ABA…

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter