1
ATP
sinner

FOTO: Printscreen/Youtube/US OPEN

NIJE PUBLIKA NA US OPENU BILA BLAGA PREMA SINERU: Italijan dobio zvižduke, a kada su ga pitali šta misli o tome, on je rekao ovo! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.24 u 08:57

Totalno u drugom planu je njegova pobeda, svi pričaju o dopingu i zvižducima!

U dramatičnom prvom kolu US Opena, Janik Siner, trenutno najbolji teniser sveta, uspeo je da savlada američkog tenisera Mekenzija Mekdonalda. Događaj je bio obeležen uzbudljivom atmosferom na tribinama, gde su se mogli čuti i zvižduci.

Podeljeni aplauzi sa tribina mogli su se povezati sa nedavnim doping skandalom koji je uzburkao tenisku javnost. Pre šest meseci, Siner je bio pozitivan na testu za steroid „klostebol“, što je izazvalo veliku pažnju. Iako je Siner ranije bio omiljen među navijačima, ovoga puta je morao da se suoči sa drugačijim tonom reakcija.

Posle meča, novinari su upitali Sinera o ovim reakcijama, a italijanski teniser je izrazio zadovoljstvo uprkos zvižducima. On je rekao:

Reakcija publike, mislim da je bila odlična. Takođe, kada su vesti izašle, tokom treninga bilo je puno podrške, na čemu sam veoma zahvalan i srećan zbog toga. I dalje nije lako. Morate ići dan po dan, tako da sam veoma srećan što sam ovde gde jesam i pokušavam da idem iz dana u dan. Sutra imam jedan slobodan dan, jedan trening, i nadam se da ću biti spreman da sledeći meč započnem na pozitivan način. Videćemo da li ću to uspeti ili ne. Biće zanimljivo videti – rekao je Siner, koji je napomenuo da ga je zanimalo kako će publika reagovati nakon skandala.

Zanimalo me je da vidim kako će publika da reaguje, ali reakcija je bila vrlo pozitivna. Bio sam vrlo zadovoljan kako je podrška izgledala. Takođe, kada igrate protiv Amerikanca je malo drugačije. Zadovoljan sam kako sam se nosio sa situacijom. Nije bilo lako. Dakle, mislim da iz današnjeg dana ima puno pozitivnih stvari, i videćemo šta će se desiti u sledećem kolu – dodao je Siner.

Pobeda u prvom kolu i pozitivna reakcija na neki način pomažu Sineru da prevaziđe tešku situaciju i nastavi sa svojom igrom u nastavku turnira.

1
4
1 Komentara
  1. Smradovi, drogoši jednom rečju
    SATANIZAM SPORTA,
    koji je krenuo žestoko od otvaranja satanističke olimpijade i satanista Francuza.
    Ovo je zaista kraj nema dalje!!
    Svi teniseri treba da budu složni i proterati ga 2 godine van tenisa.
    On je sada pametan a svi ostali idioti.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter