1
Fudbal
zvezda bode 365061

Crvena Zvezda v Bode/Glimt UEFA Champions League Play Off

(FOTO UBOD) VUČIĆ NA MARAKANI: Predsednik Srbije gleda plej-of Lige šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.24 u 22:01

Prati ekipu za koju od malena navija.

Crvena zvezda se večeras od 21 čas sastaje sa ekipom Bodo/Glimta u okviru revanš susreta plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona. Prvi meč pripao je Bodo/Glimtu sa 2:1.

Na poluvremenu utakmice Crvena zvezda vodi sa 1:0, a strelac je bio Bruno Duarte sa bele tačke, nakon što je oboren Milson.

Tribine su popunjene, a među specijalnim gostima na stadionu „Rajko Mitić“ viđen je i predsednik SrbijeAleksandar Vučić.

Nije tajna da je Vučić simpatizer „crveno-belih“, pa njegovo prisustvo večeras nije preterano iznenađujuće.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

13
9
1 Komentara
  1. Ja navijac Partizana od 1970(grobar od 1970) zelim cestitati C.Zvezdi od srca plasman u ligu sampiona i da ako je moguce pobedjuje sto duze. E sada novac koji Zvezda dobija od Drzave sto Vucic naredi za sada se dobro investirao, nije posteno Zvezdi sve zlatni tron a ostalima mrvice. Isto tako niko nije kriv Partizanu sto smo total ispali i obrukali nas klub to je uspeh uprave koja nema grama postovanja za Partizan, skauti koji dovode netalentovane neinteligentne kvazi igrace a novac se trpa u dzepove ali mora tome doci jednom kraj kada ova uprava zavrsi u zatvoru. MORA SE RODITI NAS PARTIZAN PONOVO IZDICI CE SE IZ PEPELA I GRADITI NOVI USPEH KOJI STAGNIRA VEC DUGO. U domacem prvenstvu se favorizuje Zvezda od strane sudija ali na inostranoj sceni Zvezda je sama svoj krojac sudbine ZATO JOS JEDNOM CESTITAM MILOJU I IGRACIMA NA USPEHU

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter