0
Evrokupovi
Superliga srbije, super liga, Cukaricki Crvena Zvezda

Superliga srbije, super liga, Cukaricki Crvena Zvezda

EVO ŠTA KAŽU KVOTE: Kakve su šanse da Zvezda pobedi večeras, a kakve da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona!

Objavljeno: 28.08.24 u 10:21

Kladionice smatraju da je Bode favorit za prolazak, a crveno-beli za pobedu na večerašnjem meču!

Večeras u 21 čas, fudbaleri Crvene zvezde kreću u odlučujuću borbu za plasman u Ligu šampiona, kada će na svom stadionu dočekati ekipu Bodea Glimta.

Ova revanš utakmica poslednjeg kola kvalifikacija može biti ključna za budućnost oba tima u elitnom evropskom takmičenju.

Nakon što su Norvežani u prvom meču prošlog utorka u Bodeu slavili rezultatom 2:1, crveno-beli će večeras morati da preokrenu situaciju i nadoknade gol zaostatka ako žele da obezbede ulazak u Ligu šampiona.

Iako su šanse da Zvezda izađe sa pobedom iz ovog duela ocenjene kao blage, kladionice smatraju da bi domaćini mogli imati prednost. Kvota za pobedu Zvezde je 2.05, dok je na nerešen ishod 3.80, a na pobedu Bodea 3.20.

Ipak, u kontekstu ukupnog plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, situacija je povoljnija za goste. Kladionice procenjuju da Bode Glimt ima veće šanse za prolazak dalje, sa kvotom od 1.50 za plasman u elitno takmičenje, dok je kvota na prolazak Crvene zvezde, 2.50. Svi očarani pratioci i navijači mogu očekivati uzbudljiv okršaj na stadionu Rajko Mitić.

13
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter