0
Domaći fudbal

Matheus Bonifacio Saldanha (L) celebrates after scoring a goal with Nemanja Nikolic and Svetozar Markovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Javor Ivanjica and Partizan at stadium kraj Moravice on February 10, 2024 in Ivanjica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CENO-BELI SU PRONAŠLI ZAMENU ZA KAPITENA: Ultra talentovani defanzivac koji ima iskustvo igranja u Ligi šampiona!

Objavljeno: 28.08.24 u 11:40

Nije se naigrao u Ukrajini, ali je debitovao u evroeliti, i odigrao skoro sat vremena.

Najnovija meta Partizana je mladi izraelski defanzivac Stav Lemkin (21) koji trenutno igra za Šahtjor iz Donjecka.

Lemkin bi mogao da bude ključna zamena za Svetozara Markovića, ako se kapiten Partizana odluči za prelazak u neki od klubova koji su pokazali interesovanje za njega, prenosi Telegraf.

Marković je već odbio ponudu Makabija iz Tel Aviva, koji je bio spreman da isplati 1.800.000 evra za obeštećenje i ponuditi mu unosan ugovor. U međuvremenu, Rajo Valjekano je uputio ponudu za pozajmicu sa opcijom otkupa, dok je Viktorija Plzenj nudila 1.500.000 evra za obeštećenje.

Kako se očekuje da bi Marković mogao da napusti klub, Partizan je u poslednjih deset dana intenzivno tražio alternativu, a Lemkin je trenutno na vrhu njihove liste želja. Međutim, posao nije jednostavan, jer je Šahtjor u početku tražio visoko obeštećenje od dva do tri miliona evra za svog igrača. Ipak, s obzirom na to da Lemkin nije imao mnogo prilike da igra u poslednjih godinu dana, ukrajinski klub je možda spreman na fleksibilnije uslove.

Lemkin, koji posjeduje i španski pasoš, privlači pažnju i drugih klubova poput Verone i Venecije iz Italije.

7
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter