0
Domaći fudbal
Superliga srbije, super liga, Cukaricki Crvena Zvezda

Superliga srbije, super liga, Cukaricki Crvena Zvezda

ZVEZDA DOVODI NOVOG NAPADAČA?! Jedan od najboljih stranaca u domaćem prvenstvu na radaru crveno-belih!

Objavljeno: 27.08.24 u 16:15

Pokazao je od samog starta da pravi veliku razliku u Superligi!

Crvena zvezda je pojačala svoje napadačke redove dovođenjem Bruna Duartea iz portugalskog Farensea, a sada je na horizontu mogućnost da im se pridruži još jedan Brazilac, Vinisijus Melo.

Ovaj napadač je nastavio sa odličnim partijama u Super ligi Srbije nakon prelaska iz MLS lige, konkretno iz Šarlota. Melo je stigao u redove Brđana tokom zimskih priprema na Kipru, brzo se prilagodio timu i počeo da pogađa protivničke mreže.

Melo je prošle sezone u 14 mečeva postigao šest golova, a posebno je bio efikasan u plej-ofu, gde je u šest mečeva pet puta bio strelac.

Melo je bio strelac i u duelu protiv Crvene zvezde, koji je odigran u Pančevu. Iako je u sjajnoj formi, Čukarički ne bi trebao da se brine za poziciju špica. Pored Mela, u konkurenciji su Mihajlo Cvetković, Slobodan Tedić i Milan Pavkov.

– Nije nam u planu da ga prodamo, posebno ne za cifru od milion, ili milion i po evra, koliko se spominje. Očekujemo da se kod nas Melo nadogradi u narednih šest meseci, pa ako stigne ponuda kojom bismo bili zadovoljni… Eventualno, ukoliko se to dogodi sada, da ponuda bude ozbiljna. Ali, trenutno ne razmišljamo o njegovoj prodaji -rekao je pre skoro tri meseca Vladimir Matijašević.

Biće zanimljivo videti koja bi cifra zadovoljila Čukarički i da li će stići ozbiljna inostrana ponuda za 22-godišnjeg igrača koji je za kratko vreme pokazao ogroman potencijal.

Mogućnost dolaska Mela u Crvenu zvezdu mogla bi značiti i rastanak sa Šerifom Endijaeom.

22
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter