3
Košarka

Igor Rakocevic Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 27. 2022. Belgrade Serbia. 27.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RAKOČEVIĆ O BROJU DOMAĆIH IGRAČA KOD VEČITIH: „Zvezda bi bila još dominantnija da se gleda broj minuta!“ (FOTO)

Objavljeno: 27.08.24 u 10:56

„Uz još jedno dobro pojačanje na poziciji visokog igrača, sastav tima može biti izuzetno dobar“

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana pripremaju se za novu sezonu i i jedni i drugi će sa prilično izmenjenim sastavima ući u istu. To se pre svega odnosi na crno-bele, koji su potpuno rekonstruisali tim.

Ovih dana pojavila se statistika o broju domaćih igrača kada su u pitanju evroligaši, a tu se na prvom mestu nalazi Crvena zvezda. 

Ovu situaciju prokomentarisao je i nekadašnji plejmejker Crvene zvezde, Igor Rakočević.

Ako gledamo ovaj parametar, broj domaćih igrača u ekipi nije toliko merodavan koliko ukupan broj minuta koji isti provedu na terenu na utakmicama Evrolige. U tome bi KK Crvena zvezda verovatno bila još dominantnija na prvom mestu. Ne garantuje rezultat, čak je i mnogo teže doći do rezultata bez puno dobrih stranaca, ali svakako je za pohvalu i meni se sviđa. Uz još 1 dobro pojačanje na poziciji visokog igrača, sastav tima može biti izuzetno dobar za ovu sezonu – napisao je Rakočević na svom zvaničnom „X“ nalogu.

8
4
3 Komentara
  1. Rakočeviću,spusti malo loptu!Znaš i sam da su tvoji cigani jedva čekali da odeš,a sad si kao fin i kulturan!Gde se kupuje ta „finoća“?!Savez:Pošalji Čovića i ostale cigane u šoping po finoću!

    0
    2
    Odgovori
    • Istina baš boli. Vreme vam je da počnete da učite engleski da bi vas vaši igrači razumeli kad navijate na utakmici.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter