4
Evrokupovi
UEFA Conference League FK Partizan Belgrade V KAA Gent

FOTO: STARSPORT

PRILIKA DA SE SPASI SEZONA: Evo sa kojim timom Partizan startuje u Belgiji!

Objavljeno: 27.08.24 u 22:49

Šansa da se iskoriste propuštne šanse iz Beograda!

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, veruje da će njegov proći dalje ako ponovi igru iz prve utakmice. Da bi to ostvarili, igrači Partizana moraju značajno unaprediti igru, biti kompaktniji i efikasniji nego u prethodnim evropskim nastupima.

UEFA Conference League FK Partizan Belgrade V KAA Gent
FOTO: STARSPORT

Najveća novost u timu Partizana je povratak Alda Kalulua, koji se ne samo vraća u konkurenciju za tim, već će startovati u prvoj postavi. Napadač iz Liona bio je suspendovan zbog nediscipline i nije bio u timu za prethodni meč, ali se sada našao među putnicima za Belgiju i očekuje se da će biti ključni igrač u revanšu. Krilni igrač iz Demokratske Republike Kongo ima priliku da se iskupi za prethodne probleme i doprinese timu u ovom odlučujućem susretu.

Kalulu će zameniti povređenog Goha, koji se nije oporavio od povrede zadobijene u prvom meču. Stanojević je zbog toga bio prinuđen da napravi promenu na levom krilu.

Stefan Kovač će ovog puta biti u startnoj postavi. Igraće u veznom redu zajedno s Arijagom, dok će ofanzivnu ulogu na sredini terena imati Gajas Zahid. Na desnom krilu ostaje Ksander Severina, dok će Mateus Saldanja predvoditi napad. Brazilac je takođe imao problema sa povredom, ali će biti spreman da povede Partizanovu ofanzivu. Odbrambena linija ostaje nepromenjena sa Aleksandrom Jovanovićem na golu i četvorkom u odbrani koju čine De Medina, Marković, Mujakić i Jurčević.

Partizan će nastupiti u formaciji 4-2-3-1 sa sledećom postavom: Jovanović – De Medina, Marković, Mujakić, Jurčević – Kovač, Arijaga – Severina, Zahid, Kalulu – Saldanja.

9
1
4 Komentara
  1. Goha prodati zajedno sa Severinom posto zasto nista nevrede od kako su dosli nista nisu pokazali nula su. Goh nemora da se oporavi brzo ionako nista nepokazuje kada izgubi loptu stane a i los je talenat i nije to taj Goh ovo je laznjak

    0
    0
    Odgovori
  2. …I da se ne izbacuje lopta u aut u panici nego u polje daleko jer onda dobijas dovoljno vremena za konsolidaciju odbrane. Mujakic je kriv za mene za gol koji smo primili jer je bez razloga izbacio panicno loptu u aut nakon kojeg se ponovo izveo napad za gol.
    Dakle,izbijanje lopte u takvim prilikama u polje do centra i dalje je sasvim rezonski a ne panika pa u aut. Tada se daje sansa protivniku da brzo izvede smisljen ili pripremljen napad ,po njihovoj shemi.

    0
    0
    Odgovori
  3. KAlulu i posebno Severina moraju biti prodorniji i bez oklevanja ici na probijanje a ne imati dilema u toku poseda lopte ,sto usporava i ubija ofanzivni potencijal.
    Nisam siguran da je De Medina dobro resenje, ali hocu da verujem da ce s vremena na vreme zadnja linija delovati u tripleti a da ce Jucevic u tom slucaju vise biti koristen u napadackim akcijama. Bar se tako nadam.
    Mislim da Partizan nije bez sansi ali mora da igra drznicki da i ne kazem drsko, bez okolisenja i od prve minute na sve ili sve a ne nista. Dakle, beskrupolozo i bez ikakvog respekta. To je put ka trijumfu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter