8
Košarka
Crvena Zvezda - Partizan

James Nunnally Crvena Zvezda - Partizan Finale Kup Radivoja Koraca, KRK 17.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PARTIZAN ODGOVORIO NA VEST O TUŽBI DŽEJMSA NANELIJA: „Postavlja se pitanje dobre namere autora vesti!“

Objavljeno: 27.08.24 u 08:31

„Nikakvih 600.000 evra i slične senzacionalističke stvari nisu u pitanju“

Kako Sport klub je Sport klub preneo, Naneli je tužio klub iz Humske na ime narušavanja poslovnog (košarkaškog) imidža iznošenjem neistinitih podataka potražujući, ni manje, ni više nego 600.000 dolara na ime odštete

Ipak, kako tvrde iz Partizana to nije ni blizu istine, te američki košarkaš potražuje znatno manji novac.

Crno-beli su se obratili direktno autorki vesti, Radi Nikolić, a Sport klub je preneo i njihovu verziju priče.

James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

– Vest koju je vaša koleginica Rada Nikolić objavila, nije tačna. Džejms potražuje iznos za koji je kažnjen po disciplinskom pravilniku za niz prekršaja koji je napravio. Taj disciplinski pravilnik je i sam igrač potpisao. U pitanju je 105% bruto mesečne plate, to jest ni 10% od navedene cifre u vesti koja je objavljena.

– Nikakvih 600.000 evra i slične senzacionalističke stvari nisu u pitanju i postavlja se pitanje dobre namere autora vesti i njenog izvora. Klub ne podržava nikakve fizičke sukobe njegovih igrača, čak ni kada sebi dozvole da budu isprovocirani na tuču dva dana nakon relativno neprimetnog ekscesa na terenu – naveli su crno-beli.

25
15
8 Komentara
  1. isprovociran I realativno neprimeren ekces. Po ovome, Naneli je u Partizanu bio najmanje plaćen stranac gledajući KKCZ i KKP, a Lazarević je uspeo da ga isprovocira na relativno neprimeren način. Svi smo videli da nikakve tuče nije bilo, već je ovaj dobro stranac pomazio pesnicom krvoločnog Srbina koji uživa dok ga dave na parketu.

    5
    3
    Odgovori
  2. Znači nije sporno da je Naneli tužio Partizan, već je problem u cifri koja se spominje. Pa kažite koji je iznos u pitanju i tražite od dotične novinarke da napiše još jedan članak gde će navesti tačnu sumu. Da ste malo transparentniji što se tiče vaših finansija, možda se ovakve omaške ne bi dešavale.

    7
    7
    Odgovori
    • Rekao je klub prijatelju. čitaj malo. Sto deset posto od sume kojom je kaznjen. A zasto bi javno rekli kolika mu je plata!
      Pa to je tajna maltene svuda. Cilj je da se unese nemir medju igrače

      8
      7
      Odgovori
    • pre nego kažeš bilo šta, preporučio bih ti jedno dobro kupanje!Nerazumem da vi cigani imate toliko mržnje prema bilo kome?Kao prvo vi neostojite, postoje samo fmp1 i fmp2,kad to shvatite biće kasno! Hitno da jurite Vučića i Čovića,imaju dobru prevaratsku režiju i vrte vas u krug!Budjenje je vaša prva opcija!

      8
      5
      Odgovori
  3. Taj „neprimetni eksces“,je samo vama nasilnicima bio neprimetan i sudijama naravno,hvatanje za vrat i davljenje igraca je bas „neprimetni eksces“,svaka cast „avangardo“!

    15
    18
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter