1
Evroliga
Partizan Mozzart Bet Belgrade v Baskonia Turkish Airlines EuroLeague

FOTO: STARSPORT

OGNJEN JARAMAZ IMA NOVI KLUB: Igraće sa nesuđenim pojačanjem Partizana!

Objavljeno: 27.08.24 u 20:26

Neočekivano!

Bivši košarkaš Partizana, Ognjen Jaramaz, iznenadio je mnoge potpisavši ugovor sa Baskonijom, gde će se takmičiti u Evroligi u narednoj sezoni! Ovaj potez je došao kao iznenađenje, s obzirom na to da nije imao najbolji period u Partizanu.

Crno-beli su osvežili svoj sastav za narednu sezonu, i bilo je jasno da će Kruševljanin napustiti tim, ali je uspeo da pronađe svoje mesto u prestižnom takmičenju, gde ćemo ga gledati u borbi sa najboljima još najmanje jednu sezonu.

Jaramaz je dva puta nosio dres Partizana, prvi put od 2019. do 2021. godine, a zatim ponovo tokom prošle sezone, dok je između nastupao za Bajern.

U svojoj karijeri, Jaramaz je igrao za Megu, Smederevo i San Pablo Burgos, a zanimljivo je da je 2017. godine bio 58. pik na NBA Draftu, izabran od strane Njujork Niksa. U prethodnoj sezoni, Jaramaz je prosečno beležio 4 poena i 3 asistencije u ABA ligi, dok je u Evroligi imao učinak od 3.2 poena po utakmici.

2
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter