2
Evroliga

Kevin Punter Partizan - Igokea, ABA Liga, plej of play off April 17, 2024. in Belgrade, Serbia. 17.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGLASIO SE KEVIN PANTER: „Iskusan sam igrač, dobio sam lepu priliku da se borim za trofeje!“

Objavljeno: 27.08.24 u 17:15

Nakon sezone za zaborav, ima priliku da pokaže koliko zapravo vredi.

Kevin Panter, koji se nedavno pridružio Barseloni, govorio je pred početak nove sezone. Panter je prethodno bio kapiten Partizana, ali je odlučio da promeni sredinu i nastavi svoju karijeru u španskom klubu.

Barselona je ovog leta izgradila impresivan tim i Panter je iskoristio priliku da se obrati medijima.

Oduševljen sam atmosferom u klubu, novim saigračima, pozitivna energija se oseća na svakom koraku, silno sam motivisan kao i kompletna ekipa, a cilj koji sam zadao sebi pre početka sezone je da budem najbolji strelac tima. Iskusan sam igrač, dobio sam lepu priliku da se borim za trofeje, kako u Španiji, tako i u Evroligi. Navijačima mogu da obećam da ću svaki meč, kao i uvek do sada, odigrati sa ogromnom željom, energijom i motivacijom – izjavio je Panter.

Pored Pantera, Barselona je u svoje redove uključila i Čimezija Metua, Huana Nunjesa, Džastina Andersona i Jusufa Fala.

2
1
2 Komentara
  1. Pošto je uzeo ogroman novac u Partizanu, sada može da razmišlja i o trofejima i sportskim rezultatima.

    2
    0
    Odgovori
  2. Iskusno je sve i odradio. Prvo je u Partizanu uzeo lovu koju nigde drugde ne bi mogao, a sada može da razmišlja i o nekim rezultatima i trofejima.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter