0
ATP
djokovic cicipas 252375

FOTO: STARSPORT

NOVAK DONEO KONAČNU ODLUKU: Evo da li ćemo gledati Đokovića na ATP turniru u Beogradu!

Objavljeno: 27.08.24 u 09:21

„Nadam se da će svi ostali srpski teniseri igrati“

Srpski teniser Novak Đoković pobedom je započeo pohod na trofej US Opena. On je u prvom kolu savladao Moldavca Radua Albota sa 3:0, po setovima 6:2, 6:2, 6:4. Meč je trajao dva sata i sedam minuta. 

Nakon meča srpski teniser je otkrio da neće nastupati na ATP turniru koji će se održati u Beogradu.

– Drago mi je što smo vratili turnir u Beograd. To je Đoletov projekat, on je u potpunosti uradio to sa svojim timom, od početka do kraja. Rade dobar posao, to su pokazali u Srbiji i Banjaluci. Ove godine se tako pružila prilika da se uzela licenca na dve godine, ta licenca ne pripada nama, nego pripada turniru u Sankt Peterburgu. Zbog situacije u Rusiji, bio je u Izraelu, pa je putovao za Španiju. Beograd se pokazao kao grad koji ima tenisku kulturu, imali smo odlične turnire. Ove godine neću igrati na tom turniru, ali želim sav uspeh organizatorima i nadam se da će svi ostali srpski teniseri igrati. Nadamo se da će biti neko zvučnije ime, nezgodno je jer je pred Masters u Torinu. Dosta tenisera završava nakon Bersija završava sezonu. Biće u Areni i želim puno uspeha – rekao je Novak Đoković.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter