0
Evropske lige
dušan vlahović

FOTO: X/@juventusfc

MOTA NAHVALIO VLAHOVIĆA: Dušan je lider, on mora ovako da nastavi!

Objavljeno: 27.08.24 u 15:56

Ali je i Vlahović nahvalio Motu…

Fudbaleri Juventusa pobedili su Veronu 3:0 (2:0) u drugom koliu Serija A, a centralna figura meča bio je Dušan Vlahović.

Srpski fudbaler postigao je dva gola i tako bio najzaslužniji za trijumf Stare dame i nakon meča imao je reči hvale na račun novog trenera, Tijaga Mote. 

– Kada je Mota došao u Juventus, mnogo smo razgovarali. Rekao mi je da me vidi kao previše nervoznog na terenu, da moram bolje da upravljam negativnim emocijama tokom utakmica, i da se ne ljutim zbog gluposti – otkrio je Vlahović.

Razgovor je, očigledno, “upalio”. Vlahović nije imao sreće da zatrese mrežu Koma na premijeri u Seriji A, ali je sa dva pogotka presudio Veroni na Bentegodiju za savršen start crno-belih i lidersku poziciju posle dva kola.

– Stav grupe možete videti po načinu na koji pritiska protivnika. Oni rizikuju, ali ako povratite loptu, to je velika prednost – rekao je Mota za DAZN i nastavio:

– Čestitam Dušanu Vlahoviću, ali i svima ostalima koji su vršili pritisak i omogućili nam da postignemo gol. Dušan je lider u grupi. Igrao je za tim, mnogo se kretao i iznad svega je igrač koji zna da daje golove. Zadovoljan sam njime, mora tako da nastavi.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter