3
Evrokupovi
stefan kovač

FOTO: MIROSLAV TODOROVIĆ

KOVAČ I ANTIĆ ZNAJU ŠTA JE POTREBNO ZA POBEDU U BELGIJI: Dobro smo ih analizirali, želimo da ih nadmudrimo! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.24 u 10:32

„Što se Genta tiče očekujem prolaz dalje, tu nema šta da se priča“

Još jedna prepreka ostala je Partizanu na putu evropskih kvalifikacija u sezoni 2024/25. Izabranici Aleksandra Stanojevića će u sredu, 28. avgusta 2024. godine, odigrati revanš utakmicu u plej-of fazi Lige konferencije, u kojoj se u Belgiji susreću sa ekipom Genta.

Pred ovaj meč svoja očekivanja izneli su prvotimci Nikola Antić i Stefan Kovač, najnovije pojačanje crno-belih.

Igrali smo dobro, jesmo primili gol, ali imamo šanse za prolaz. Ova utakmica je prekretnica naše sezone. Vrlo je bitno da igramo Evropu, to je važno za klub, za zemlju. Gent je brza ekipa, spojena od mladih igrača. Dobro smo ih analizirali, radili smo u pravcu da ih taktički nadmudrimo, da ih pobedimo – rekao je Nikola Antić.

Kovač je kratko prokomentarisao kako mu je po dolasku u klub

– Sigurno da je osećaj fenomenalan. Igrači i stručni štab su me sjajno prihvatili i pomogli da se što pre prilagodim – rekao je doskorašnji fudbaler Čukaričkog i nastavio:

Ne mogu da očekujem ništa dok ne izađemo na teren. Lugano ne mogu da komentarišem jer nisam igrao, drugačije je preko televizora. Što se Genta tiče očekujem prolaz dalje, tu nema šta da se priča. U prvom meču je falilo malo karaktera u završnici i sportske sreće, verujem da će sve biti kako treba.

1
0
3 Komentara
  1. Kazu vazan adut ostao u Beogradu Goh , pa boze ima li Partizan oci najvece dve lencuge i neznalice su upravo taj goh i severina a ima ih jos i ha ha. Nule na kubni kao i malte ne cela ekipa momentalno . NEMA NISTA OD NAS NI.OVE GODINE , ZBOGOM EVROPO , ZBOGOM PRVO.MESTO.U PRVENSTVU ZBOGOM KUPE, JEDNOSTAVNO IMAMO EKIPU ZA MOZDA PRVU.LIGU I TO NISAM SIGURAN DA BI SMO.BILI PRVACI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter