0
Evrokupovi
Press Conference UEFA Champions League

FOTO: STARSPORT

DA LI JE BOLJE DA ZVEZDA IGRA LŠ ILI LE? Vladan Milojević je dao odgovor! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.24 u 17:35

Zanimljivo pitanje!

U sredu će fudbaleri Crvene zvezde ugostiti Bode Glimt u revanš utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom susretu, norveška ekipa je slavila sa 2:1.

Na dan utakmice, trener Vladan Milojević održao je konferenciju za medije i dotakao se različitih tema vezanih za predstojeći meč. Novinari su ga upitali o komentarima na društvenim mrežama koji sugerišu da bi možda bilo bolje za Zvezdu da nastupi u Ligi Evrope umesto u Ligi šampiona.

Nemam komentar, ono što sam odavno rekao je da svako ima pravo na svoj stav. Mi razmišljamo samo o utakmici, rekao sam da je veliki ulog igrati LŠ. Dosta toga je rečeno, to je veliko takmičenje, a ovo što kažete plej-of vam daje mogućnost i za LE. Mi razmišljamo samo o utakmici sada, neko će da kaže da je ovo možda najbitnija utakmica. Mi smo skloni da je svaka utakmica za život ili smrt. Tražiću da budemo skoncentirani, da navijači uživaju i daju vetar u leđa i neka bude po božjoj volji.

Pitanje o mogućem nastupu Omrija Glazera je takođe bilo prisutno, s obzirom na jutrošnje informacije koje sugerišu da je igrač spreman i u konkurenciji za meč.

U šali sam rekao pre konferencije da vidim sajt jedan pošto vi to dobro znate, videću sutra da liće igrati Omri ili neće – rekao je Milojević.

 

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter