0
Evrokupovi
Crvena Zvezda Zvezdan Terzic, konferencija za medije

FOTO: STARSPORT

DA LI ĆE BODE DOČEKATI PUNA MARAKANA? Evo šta kaže Svetozar Mijailović o stanju ulaznica pred meč sezone!

Objavljeno: 27.08.24 u 23:22

Skoro sve rasprodato!

Fudbaleri Crvene zvezde suočiće se sa Bode Glimtom u odlučujućem meču za plasman u Ligu šampiona, koji će se odigrati u sredu u 21:00 na stadionu „Rajko Mitić“. Nakon poraza u prvom meču u Norveškoj sa rezultatom 2:1, crveno-beli će na domaćem terenu pokušati da preokrenu situaciju i obezbede mesto u najprestižnijem evropskom takmičenju, što bi donelo i značajnu finansijsku dobit, pogotovo s obzirom na to da će u grupnoj fazi biti odigrano osam utakmica umesto dosadašnjih šest.

Očekuje se veliki interes za ovaj susret, s obzirom na to da navijače Zvezde posebno motiviše evropska scena.

Prodaja karata se ubrzano odvija, ali ih još uvek ima na blagajnama. Severna tribina, tradicionalno popunjena najstrastvenijim navijačima, već je rasprodata, dok su karte za istočnu i zapadnu tribinu, kao i za jug, još u ograničenom broju dostupne.

Crvena Zvezda v Mladost Lucani Serbian Super Liga 2024 2025
FOTO: STARSPORT

Predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović, dao je uvid u trenutnu situaciju s prodajom karata na dan utakmice.

Prodaja ulaznica ide odlično, kao što smo i očekivali. Sever je već rasprodat, ostalo je za zapad i istok po hiljadu ulaznica u prodaji, dok za jug ima još oko pet hiljada slobodnih ulaznica. Zato još jednom pozivam zvezdaše da požure da kupe svoju ulaznicu, da napunimo Marakanu i podržimo našu ekipu u velikoj borbi za Ligu šampiona. Naš stadion mora biti ispunjen do poslednjeg mesta. Zajedno možemo sve, to smo mnogo puta do sada pokazali. Dođite da još jednom zajedno ispišemo istoriju Crvene zvezde – rekao je Svetozar Mijailović.

26
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter