2
Fudbal
Cukaricki v Partizan Super League 2019 2020

FOTO: STARSPORT

OTKUD OVO: Poznati srpski trener novi je trener albanskog Partizanija! (FOTO)

Objavljeno: 26.08.24 u 23:47

Zanimljiva odluka srpskog trenera…

Srpski trener Aleksandar Veselinović izazvao je iznenađenje u sportskoj javnosti kada je postao novi trener albanskog tima Partizani iz Tirane.

Veselinović je u karijeri predvodio nekoliko arapskih timova, ali i Čukarički, Vojvodinu u dva navrata i Spartak iz Subotice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK PARTIZANI (@fkpartizani)

Na konferenciji za medije, Veselinović je objasnio da je njegova odluka da preuzme albanski tim rezultat nekoliko faktora.

– Partizani je veliki klub u Albaniji. Veoma sam srećan, nisam osoba koja koristi velike reči. Zaista sam veoma srećan jer sam naišao na vrlo toplu dobrodošlicu od strane predsednika, osoblja i drugih ljudi u klubu. Entuzijasta sam jer Partizani započinje jedan projekat. Za mene je ovo novo iskustvo.

Istakao je svoje mišljenje o timu iz Tirane…

– Skoro sve igrače u timu poznajem. Razgovarali smo zajedno sa rukovodstvom kluba o radu i zadacima koje ćemo imati u narednom periodu. U ovom trenutku svi igrači su deo Partizanija i moramo ih poštovati. Stvorio sam ideju o svim igračima putem video snimaka, ali kao što znate, svaki trener ima različite ideje, pa ću ih sada posmatrati i tokom treninga i trenažnog procesa.

 

2
5
2 Komentara
  1. A stavili na sliku SLUČAJNO Sava Miloševića u Partizanovoj trenerci. Nice one. No, za nas iole s mozgom, samo potvrđujete za/protiv koga se rade tekstovi.

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter