1
ATP

(191102) -- PARIS, Nov. 2, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain arrives at the court before the singles quarter-final match against Jo-Wilfried Tsonga of France at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Nov. 1, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

JAVIO SE I NADAL POVODOM SINEROVE DOPING AFERE: Rafa tvrdi da je Italijan jedan od najpoštenijih na turu!

Objavljeno: 26.08.24 u 19:22

Nadal veruje u Janikovu nevinost.

Iznenađujuća vest iz sveta tenisa otkriva da je najbolji teniser sveta, Janik Siner, dva puta ove godine bio pozitivan na doping testu tokom turnira u Indijan Velsu. Iako je Italijan oslobođen optužbi, ipak će se suočiti sa određenim kaznama.

Brojni teniseri su se oglasili povodom ovoga, kao i Novak Đoković, a sada se javio i Rafael Nadal, koji smatra da je Janik nevin u ovoj situaciji.

– Znam dovoljno dobro Sinera da bez oklevanja kažem da je on jedan od najpoštenijih i najispravnijih igrača na Turu. Smatram da je nezamislivo da bi on mogao svesno da postupi tako nepošteno – rekao je Nadal za španski „El Pais“.

– Greška je napravljena, a već je dovoljno platio gubitkom bodova i zarade sa Indijan Velsa. Svakodnevni život svakog tenisera je izuzetno ranjiv. Svaka greška, čak i nenamerna, može da dovede do kazne koja često bude preterana – dodaje se.

– Zabrinjava me što neki mediji, umesto da kritikuju oštre kazne iz prošlosti, pozivaju na nešto slično za svetski broj 1. Uvek postoje ljudi spremni da daju negativna mišljenja i ocene bez potpunog razumevanja situacije – zaključuje Španac.

1
5
1 Komentara
  1. Droger brani drogera uvek!
    ZA PRAVO – – – DRŽTE LOPOVA
    POVIKA LOPOV!!!
    Ma teraj se bre bagro ciganska lečio si se od droge mesecima pa te zato nije bilo na turnirima.
    Marš u štenaru kao i svi takvi kao što si i ti i ova mala plačipička Siner

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter